Šovu nepamet neviens "Dziedi ar zvaigzni" dalībnieks (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Svētdienas vakarā televīzijas kanālā TV3 norisinājās kārtējās šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" dziesmotās kaislības. Šoreiz šovu nepameta neviens dalībnieks.

Cīņu par galveno balvu - 10 000 eiro turpināja astoņi zvaigžņotie pāri. Atgādinām, ka pirms nedēļas vismazāk skatītāju balsu spēja iegūt un šovu pameta humoriste Jolanda Suvorova un mūziķis Jānis Lemežis.

Žūrija nemainīga: operdziedātāja Kristīne Zadovska, mūzikas pazinējs Dailes Zigis, radio "Star FM" raidījuma "Zoopasta" vadītāja Baiba Sipeniece un dziedātājs Igo.

Nelielas izmaiņas pāru sastāvos: "Eolikas" zvaigzni Viktoru Zemgalu aizstāja mūziķis un aktieris  - grupas "Tumsa" solists Mārtiņš Freimanis, bet Olgas Rajeckas vietā stājās pašmāju Eirovīzijas fināla uzvarētāja Aiša (Aisha) jeb Aija Andrejeva. Arī otra milža - Ulda Marhilēviča krēslu šoreiz bija ieņēmis grupas muzikālais vadītājs Kristaps Krievkalns.

Lai gan pēc balsojuma rezultātu paziņošanas šovs bija jāpamet "līvam" Aivaram Brīzem un Andrai Strauss, milzis Uldis Marhilēvičs telefonsarunā tiešajā ēterā paziņoja, ka izmanto savas veto tiesības un pāri šovā atstāj.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu