Stefani laulības izpostītāja gaida bērnu, vai bērna tēvs ir zvaigznes bijušais mīļotais?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Jaunums par Mindijas Mannas grūtniecību parādījās atklātībā, pateicoties viņas pašas māsai Dženiferai, kura sociālajā tīklā «Instagram» publiskoja fotogrāfiju, kurā redzama Mindija un viņas grūtnieces vēderiņš. Dženifera nespēj beigt priecāties, ka viņas māsa gaida bērnu un viņa kļūs par tanti.

Mindija Manna vairākus gadus strādāja par auklīti Gvenas Stefani un Geivina Rosdeila bērniem.

2015.gadā kļuva zināms, ka zvaigznes vīrs viņas prombūtnes laikā to krāpis ar auklīti viņu pašu mājā.

Foto: Instagram

Stefani vīra un aukles romāns turpinājies arī Gvenas trešās grūtniecības laikā.

Par krāpšanu zvaigzne uzzinājusi no otrās auklītes, kura dzirdējusi, kā pārītis mēģina sarunāt nākamo tikšanos, un to pateikusi Gvenai.

Nu Mindija gaida bērnu un, spriežot pēc viņas vēdera apjomiem, par tā tēvu var būt dēvējams tiklab viņas jaunais mīļotais Spensers Gačens, kā Gvenas Stefani vīrs.

Pati zvaigzne šo grūtniecību nekomentē, jo ir atradusi jaunu laimi dziedātāja Bleika Šeltona apskāvienos un nevēlas vairāk dzīvot pagātnē.

Toties Mindija ir atradusi jaunu dzīves filozofiju un nu vadās pēc principa - dzīvo tā, lai cilvēki nekad nespētu par tevi pateikt neko sliktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu