Helēna Mirena: Sievietēm Holivudā ir ejams tāls ceļš

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sievietēm Holivudā vēl ir ejams tāls ceļš, portālam «PageSix» teikusi britu aktrise Helēna Mirena.

«Savā dzīvē esmu redzējusi tik neticamas pārmaiņas, ka dažreiz tas man liek justies pārāk optimistiskai, un man šķiet, ka būt pārāk optimistiskai ir kļūda,» norādīja aktrise.

Mirena stāstīja, ka jaunībā sievietei ir viegli, bet tad, kad ir jārūpējas par bērniem, situācija kļūst ļoti grūta. «Nav laika aizvest bērnus uz skolu, jo filmēšanas laukumā jābūt jau septiņos no rīta,» situāciju raksturoja Mirena, norādot, ka garas stundas strādā gan kino nozarē nodarbinātie vīrieši, gan sievietes.

Sarunā ar portālu Mirena pieminēja arī bijušo Lielbritānijas premjerministri Mārgaretu Tečeri. Aktrise stāstīja, ka Tečere viņas redzamības dēļ bija lielisks paraugs, kam meitenes varēja līdzināties, kaut arī Mirena nepiekrita nevienam Tečeres lēmumam.

«Jo vairāk sievietes būs redzamas kino industrijā, jo vairāk jaunas meitenes teiks: «Es arī tā vēlos.» Cunami tuvojas,» noslēdza Mirena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu