«Pilna māja» zvaigzne atklāj noslēpumus par narkotikām, alkoholu un pamošanos tēvoča Džesija gultā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Džodija Svītina pazīstama, pateicoties savai lomai seriālos «Full house» un «Fuller house», nu aktrise ne tikai filmējas, bet gatavojas piedalīties šovā «Dejo ar zvaigzni», tāpat viņa saderinājusies un atstājusi visus savus netikumus aiz muguras.

Aktrise nekautrējas runāt par savām neveiksmēm, kurioziem un iekļūšanu narkotiku un alkohola valgos, par savām problēmām zvaigzne runā savā grāmatā «UnSweetined».

Zvaigzne atklājusi, ka jau četrpadsmit gadu vecumā, filmējoties pēdējā seriāla «Full house» sezonā, dzērusi piecas glāzes vīna dienā un kolēģes Kendisas Kameronas Burē kāzās nav spējusi noturēties kājās un kolēģei Andreai Barberei bija par viņu jārūpējas, lai citi nemanītu jaunās zvaigznes stāvokli.

Vidusskolas laikā Džodija turpinājusi lietot alkoholu, pīpējusi marihuānu, kā arī sākusi lietot kokaīnu un «Ecstasy» tabletes.

2002.gadā zvaigzne, par spīti atkarībām, apprecēja policistu Šonu Holginu un, tam nezinot, mājās pīpējusi metamfetamīnu, tieši narkotisko vielu dēļ laulība ilgusi vien nieka četrus gadus.

Tāpat savos memuāros zvaigzne raksta, ka Mērijas Keitas un Ešlijas Olsenas filmas «New York minute» pirmizrādes ballītē izklaidējusies ar Džonu Stamosu, kurš seriālā «Full house» atveido tēvoci Džesiju, un no rīta pamodusies viņa gultā. Neko vairāk par nokļūšanu Stamosa gultā aktrise nekomentē.

Sākot mācības universitātē, tīņu zvaigzne sākusi graizīt rokas, jo vēlējusies beidzot atkal kaut ko sajust, jo, pēc viņas domām, sajūtas to bija pametušas vairākus gadus.

2005.gadā viņa pirmo reizi devusies uz rehabilitācijas iestādi, kur turpinājusi lietot metamfetamīnu, kuru tai piegādājis viens no klīnikas darbiniekiem.

2005.-2006.gadā aktrise lietojusi narkotikas, kā arī dzīvojusi viesnīcās un kopumā tikai par jumtu virs galvas un apreibinošajām vielām iztērējusi 60000 dolāru.

2007.gadā aktrise pārdozējusi narkotikas un tikai pateicoties sava otrā vīra klātbūtnei izdzīvojusi, vīrietis veicis sirds masāžu mirklī, kad tā pārstājusi pukstēt. Pēc gada pāris izšķīries un bijušais vīrs iesniedzis tiesā prasību par pilnu aizbildniecību pār pāra kopīgo meitu Zoju.

2009.gadā aktrise svinēja pirmo gadu bez alkohola un narkotisko vielu lietošanas, cīņa par septiņus gadus veco meitu likusi zvaigznei saņemties un izvēlēties meitu, ne narkotikas.

2013.gadā Svītina izšķīrās no trešā vīra, ar kuru bija precējusies tikai gadu, pāris audzina meitu Beatrisi, par kuras aizbildniecību aktrisei nācās tiesā cīnīties vairākus gadus.

Nu aktrise atsākusi filmēties, ir saderinājusies, piedalās šovā «Dejo ar zvaigzni» un ir teikusi nē visām atkarībām.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu