Amerikāņu režisors Stīvens Soderbergs gatavojas pamest kino

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/AFP

Daudzkārt godalgotais Holivudas režisors Stīvens Soderbergs intervijā britu laikrakstam "The Guardian" atklājis, ka redz pienākam savas karjeras beigas.

Režisoru esot ļoti sarūgtinājusi diloģijas "Che" izgāšanās kases ieņēmumu ziņā - tai izdevies vien atpelnīt filmas veidošanā ieguldītos līdzekļus. Soderbergs norādījis, ka darbs pie filmas par Če Gevaru esot bijis ļoti nogurdinošs un, lai iekļautos piešķirtajā budžetā, to vajadzēja pabeigt 76 dienu laikā.

"Kopš filmas pabeigšanas ir pagājis gads, bet es vēl joprojām no rītiem pamostoties domāju, paldies Dievam, es to esmu pabeidzis," sacīja Soderbergs, piebilstot, ka drīzumā vispār varētu pamest kino. "Ja runājam par manu karjeru, es redzu tās beigas. Tāda sajūta man ir jau vairākus gadus. Man padomā ir pāris realizējami projekti, bet, kad būšu tos pabeidzis, es varētu vienkārši nozust."

Iepriekš režisors sacījis, ka vēlas nofilmēt rokoperu "Kleopatra", kurā galveno lomu piekritusi tēlot aktrise Ketrīna Zeta Džonsa, uzņemt biogrāfisko filmu par amerikāņu pianistu Libereisu, kurš 1987.gadā nomira no AIDS, kā arī ekranizēt amerikāņu rakstnieka Džona Bārta romānu "The Sot-Weed Factor".

Soderbergs ir jau pabeidzis ir darbu pie drāmas "The Girlfriend Experience" un komēdijas "The Informant!", kurā galveno lomu tēlo aktieris Mets Deimons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu