Šovs "Dejo ar zvaigzni" (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Svētdien TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni 2" studiju pārņēma kaisle – tajā dalībnieki ļāvās tango un džaiva burvībai. Skatītāji otrpus ekrāniem varēja baudīt rūpīgi pārdomātos priekšnesumus, vērtēt nedēļas laikā apgūtas deju prasmes un saņemt pozitīvas emocijas.

Svētdienas "Dejo ar zvaigzni 2" pārraidi atklāja eksotisko deju studijas "Alegria" dalībnieces Ilzes Zariņas vadībā, un priekšnesumam sekoja pirmā pāra uzstāšanās. Tie jau atkal bija Dagmāra Legante un Oļegs Kuzņecovs, kuri jau otro reizi uzstājas ar pirmo kārtas numuru. Dagmāra Legante un Oļegs Kuzņecovs uzstājās ar neparastu džaivu - neierasta mūzika un vizuālais tēls. Pāris drosmīgi pavadījumam izmantoja pazīstamu krievu dziesmu, un uzstāšanās kopumā tika labi novērtēta.

Linda Leen un Roberts Nemiro studijā ienesa kaisles garšu – pāris uzstājās ar emocionālu un lielisku tango, kurā tika apvienoti gan klasiskā, gan Argentīnas tango deju soļu elementi. Linda Leen un R.Nemiro dejās neizmanto papildu atribūtus, bet uzsvaru liek uz dejas tehniku un pārliecinošiem tēliem.

Raivis Vidzis un Viola Abrāmova džaivā apspēlēja Elvisa Preslija un rokenrola laiku ar tam piemītošo īpašo šarmu. Pāra deja bija viegla un rotaļīga, tērpi amizanti – V.Abrāmovai kājās bija kedas, kas lieliski papildināja priekšnesuma tēlu.

Agris Blaubuks un Laura Kosīte parādīja lielisku tango – perfekta tehnika un precīzi dejas elementi. Pirms pārraides A.Blaubuks izmantoja profesionāla sporta masiera pakalpojumus, lai priekšnesumā netraucētu mēģinājumos iegūtā kakla muskuļu trauma.

Uldis Marhilēvičs un Ņina Bezzubova, kā ierasts, uzstājās ar pārdomātu un enerģisku priekšnesumu. Lai arī šoreiz veicās grūtāk nekā līdz šim (U.Marhilēvičs nespēja apgūt atsperīgo džaiva soli), tomēr priekšnesums bija gana azartisks un dzīvespriecīgs, kas ļāva iegūt augstāko žūrijas vērtējumu.

Ingrīda Circene un Kristaps Cīrulis divu dienu laikā apguva tango – vairāk laika nebija, jo I.Circene visu nedēļu uzturējās komandējumā ASV. Žūrija gan pārim piešķīra zemāko punktu skaitu, tomēr skatītāju balsojums lēma, ka pāris šovu turpinās arī šajā svētdienā.

Aisha un Māris Pūce uzstājās ar savdabīgu džaivu roka stilā – tajā kā vienmēr tika izmantoti sarežģīti akrobātiski triki. Šoreiz gan žūrija aizrādīja, ka pāris kļūstot paredzams, un ieteica būt daudzveidīgākiem, veidojot priekšnesumus.

Ints Teterovskis un Ieva Kemlere skatītāju uzmanībai piedāvāja patiesi skaistu tango. Lai arī I.Teterovskis ir ļoti aizņemts un mēģinājumos ar partneri tikās vien vēlās vakara stundās, tomēr priekšnesumā par to nekas neliecināja.

Jēkabs Nākums un Zane Prokofjeva uzstājās kā šova pēdējais pāris un diemžēl arī balsojumā ierindojās pēdējā vietā. Atvadu runā J.Nākums atzina, ka piedalīšanās deju šovā bijis lielākais izaicinājums.

Žūrijas pārstāvji un īpašā viešņa

Žūrijas godā šoreiz bija LNO baleta mākslinieciskais vadītājs Aivars Leimanis, Šmitu deju skolas vadītāja, deju tiesnese un Latvijas čempione Latīņamerikas dejās Anita Šmite, deju studijas "Dzirnas" vadītājs un horeogrāfs Agris Daņiļevičs un TV3 raidījuma "Nekā personīga" vadītāja Ilze Jaunalksne.

Šīs pārraides īpašā viešņa bija dziedātāja Ance Krauze, kura četru dienu laikā apguva Argentīnas tango. Šis priekšnesums atšķīrās no tango standartdejotāju izpildījumā - atšķirīga stāja un ķermeņa pozīcijas. Viņas partneris Lucas Molina Gazcon ir no Argentīnas, kur piedalījies slavenās filmas "Evita" horeogrāfijas veidošanā.

Šajā svētdienā studijas īpašā viešņa būs Anete Sončika, kura nedēļas laikā mēģinās iejusties mūzikla "Čikāga" galvenās varones Roxy lomā. Stilisti jau tagad ķērušies klāt darbam ar A.Sončiku, lai līdz svētdienas pārraidei būtu izvēlēti īpaši tērpi. A.Sončika svētdienas šovā vēlās piedalīties tikai puišu pavadībā, tādēļ īpaši šīs svētdienas pārraidei atlasīta puišu dejotāju grupa, kuri kopā ar A.Sončiku uzstāsies svētdien "Dejo ar zvaigzni 2" tiešraidē!

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu