Foto: Šakirai jau redzams paliels grūtnieces vēderiņš

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

22.oktobra vakarā dziedātāja Šakira kopā ar savu mīļoto, futbolistu Žerāru Pikē apmeklēja «Puig`s 100th anniversary» un nokļuva fotogrāfu zibšņu krustugunīs. Dziedātāja labprāt uzkavējās un ļāva ikvienam nofotografēt viņu kopā ar mīļoto un augošu vēderu.

Dziedātāja Šakira pasākumā jokoja, ka grūtnieces vēders jau labu laiku ir viņas mīļākais aksesuārs, kurš sievieti izdaiļo vairāk par jebkādiem dimantiem.

Foto: Instagram

Šakira pasākumu apmeklēja, ģērbusies eleganti, neatsedzot liekas ķermeņa daļas, bet ļāva tērpam izcelt viņas vēderu un sievišķību.

Šakira staroja un izskatījās laimīgāka nekā brīžos, kad negaida bērnu. Nepilnus divus gadus vecais Milans drīzumā kļūs par vecāko brāli mazam brālītim.

Dziedātāja un futbolists vēlas lielu ģimeni, tāpēc steidzas ar bērnu radīšanu, jo dziedātāja Šakira vairs nav tik jauna, lai pāris varētu ilgi atlikt bērnu radīšanu.

Tā kā dziedātājai piestāv grūtniecība, domājams, tuvākos gadus viņa bieži vien rotāsies ar savu mīļāko aksesuāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu