The Flaming Lips filmas pirmizrāde festivālā "Sasquatch!"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupas The Flaming Lips fantastikas filmas "Christmas on Mars" ilgi gaidītā pirmizrāde notiks šā gada maijā ASV Vašingtonas štata mūzikas festivālā "Sasquatch! Festival", ziņo "Contactmusic".

Filmas "Christmas on Mars" uzņemšana tika sākta jau 2001. gadā, un pabeigta tā tika 2005. gada beigās, taču līdz šim tā nav piedzīvojusi savu pirmizrādi. Tika gaidīts, ka tā varētu notikt šā gada martā "South by Southwest" festivālā, taču festivāla filmu programmā tās nosaukums nav atrodams.

Festivālā "Sasquatch!", kas šogad pirmo reizi norisināsies trīs dienas ierasto divu dienu vietā, paredzēta ne tikai šīs filmas pirmizrāde, bet arī grupas uzstāšanās uz vienas skatuves ar tādām zvaigznēm kā "The Cure" un "R.E.M."

No 24.maija līdz 26.maijam Džordžas pilsētā un Kolumbijas upes krastos notiekošajā pasākumā uzstāsies arī tādas grupas un mākslinieki kā "Modest Mouse", "Death Cab For Cutie", "MIA", "The Hives", "Tegan and Sara", "The New Pornographers", "The Kooks", "Stephen Malkmus & The Jicks", "Built To Spill", "Battles", Jamie Lidell, "Cold War Kids", "Beirut" un "The Little Ones", vēsta "New Musical Express".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu