Andžāns: nevienu "UgunsGrēka" sēriju nebiju redzējis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Viens no šīs nedēļas pašmāju seriāla "UgunsGrēks" jaunumiem ir Miervalža kaimiņa Olafa Birznieka, kurš grib kļūt par viesnīcas administratoru, ierašanās. Jaunā loma uzticēta Dailes teātra ārštata aktierim Gintam Andžānam.

Seriālu nebija pat redzējis

Aktierim Gintam Andžānam piedāvājums filmēties "UgunsGrēkā" bijis ļoti patīkams pārsteigums, un viņš uzreiz tam piekritis. Papildu drošības izjūtu radījis tas, ka daudzi viņa kolēģi ir filmējušies vai šobrīd filmējas seriālā. "Pirms piedāvājuma filmēties nevienu "UgunsGrēka" sēriju man nebija sanācis noskatīties, jo to rādīšanas laiks bieži vien sakrīt ar teātra izrāžu laiku, bet, kad saņēmu piedāvājumu, tad dažas sērijas paskatījos. Jāmēģina iekļauties tajā procesā, kas tur notiek," sarunā ar "VZ" stāsta Gints Andžāns, kurš ikdienā labprāt gan skatās seriālus, tomēr izvēlas amerikāņu ražojumus.

Šoreiz nav jāgrimējas stundu

Šī aktierim nav pirmā pieredze, filmējoties seriālā: 2009. gada rudenī viņš iejutās galvenās varones Elīzas, kuru tēloja Zane Aļļēna, brāļa lomā LNT seriālā "Mīli mani mūžam". Andžāns priecājas, ka lomai sagatavoties tagad esot krietni vieglāk: ""Mīli mani mūžam" grimēšanās process vien katru reizi ilga stundu, jo man krāsoja matus, acis un seju mēģināja padarīt bālu. "UgunsGrēkā" mana dzīve ir krietni vienkāršāka." Taujāts, vai ir kaut nedaudz līdzīgs jaunajam seriāla varonim Olafam, kurš vismaz sākotnēji rada pozitīva puiša iespaidu, aktieris atzīst, ka vairākās jomās noteikti ir. "Bet, lai saprastu, kurās, ir jāskatās seriāls un jāiepazīstas ar mani. Citādi to neuzzināt."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu