Seksīgais tēvocis Džesijs no seriāla «Pilna māja» vairs nav brīvs vīrietis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Full house» un «Fuller house» zvaigzne Džons Stamoss intervijā atklājis, ka vairs nav brīvs vīrietis, viņa sirdi iekarojusi dāma, kuras vārdu un nodarbošanos aktieris neatklāj.

Tīņa gados gandrīz ikviena meitene sapņoja par kāzām ar tēvoci Džesiju no seriāla «Pilna māja», nu beidzot aktieris ir izlēmis nostabilizēties un paziņo, ka atradis savu mīlu.

Aktieris pēc laulībām ar aktrisi Rebeku Romjinu, ar kuru izšķīrās 2004.gadā, pēc sešu gadu attiecībām, nespēja atrast savu laimi. Nu zvaigzne ir atradis savu ideālo sievieti un izlēmis nostabilizēties un kļūt par tēvu.

Neko sīkāk par savu dāmu aktieris neatklāj, jo ir īsts džentlmenis un džentlmeņi par šādām lietām nerunā.

Stamoss pēc seriāla «Pilna māja» filmēšanāas beigām uzturējis draudzīgas attiecības ar māsām Mēriju Keitu un Ešliju Olsenām, kuras ir vienīgās seriāla zvaigznes, kuras atteikušās piedalīties seriāla jaunajā daļā, kurai dots nosaukums «Fuller house».

Aktieris paziņo, ka nolēmis parunāt ar māsām un pierunāt viņas tomēr mainīt lēmumu un piedalīties seriāla otrajā sezonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu