Šīns tiesāsies ar bijušajām sievām, lai nebūtu jāmaksā bērniem uzturnauda

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Čārlijs Šīns ir četru bērnu tēvs, kurš nu izlēmis, ka vairs nevēlas maksāt saviem bērniem uzturnaudu, un iesniedzis tiesā divas prasības par alimentu apjomu krasu samazināšanu.

Aktieris nu dosies uz tiesu ar bijušo sievu, aktrisi Denīzi Ričardsu, ar kuru tam ir kopīgas divas meitas, un otru bijušo sievu, modeli Brūku Milleri, ar kuru viņam ir kopīgi divi dēli.

Šobrīd aktieris katru mēnesi spiests sievām izmaksāt 55 tūkstošus dolāru, bet Šīns paziņojis, ka vairs nevar atļauties maksāt šādas summas, tāpēc vēlas tiesas ceļā panākt summas krasu samazināšanos vai pat alimentu anulēšanu.

Šīns vēlas pārliecināt tiesu, ka viņa ienākumi kopš 2011.gada ir krasi samazinājušies, tāpat viņš ir paspējis iztērēt 25 750 000 dolāru, kurus saņēma, pārdodot savas tiesības uz seriāla «Divarpus vīru» turpmākajiem ienākumiem.

Šīnam ar Denīzi Ričardsu būs jātiekas vēl otrā tiesas sēdē, kurā sieviete iesūdzējusi bijušo vīru, kurš pārdevis meitām piederošu īpašumu un nav viņu trasta kontā ieskaitījis tām pienākošos summu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu