Populārais "Glee" seriāls tagad TV3 (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunais TV3 seriāls "Radīti skatuvei" (Glee) dienas gaismu ieraudzīja 2009.gadā un acumirklī kļuva par pasaules hitu! Tas stāsta par spāņu valodas skolotāju, kas uzņemas vadību pār kori un piesaka to dziesmu konkursam. Vietējā sabiedrībā koris netiek diez cik augstu vērtēts un tajā dziedošie skaitās zaudētāji. Darba ir daudz un ne viss rit tik gludi, kā gribētos!

Seriālā "Radīti skatuvei" ir viss, ko sirds var vēlēties, – dziesmas, dejas, mīlestība, attiecības, arī sirdssāpes un meli. Sekojiet jaunajam, pasaulē slavu guvušajam seriālam "Radīti skatuvei" no 20.septembra ik pirmdienu 23:00 TV3!

Iespējams ir viss!

Seriāls "Radīti skatuvei" (Glee) dienas gaismu ieraudzīja 2009.gadā un acumirklī kļuva par pasaules hitu! Tas stāsta par spāņu valodas skolotāju Vilu Šusteru, kas uzņemas vadību pār kori un piesaka to dziesmu konkursam. Darba ir daudz! Vietējā sabiedrībā koris netiek diez ko augstu vērtēts un tajā dziedošie skaitās zaudētāji. V.Šusteram jābūt ļoti viltīgam, lai izdotos sapulcēt visus nepieciešamos dziedātājus! Arī ģimenē viņam neklājas viegli – sieva labprāt gribētu, lai viņš pamet skolotāja darbu un kļūst par labi apmaksātu grāmatvedi. Tikmēr blakus V.Šusteram ir sieviete, kas gatava viņu mīlēt, neko neprasot pretī, – kautrīgā sociālā pedagoģe Emma. Tikai skolotājs to, protams, i’ nenojauš.

Dziesmas, dejas, mīlestība

Šajā seriālā ir viss, ko sirds var vēlēties – dziesmas, dejas, mīlestība, attiecības, arī sirdssāpes un meli. Runājot par dziesmām, kuras skan "Radīti skatuvei", jaunākā seriāla mūzikas izlase Glee – The Music Volume 3: Showstoppers 2010.gada vasarā ilgi nepameta ASV pieprasītāko albumu Billboard 200 saraksta 1.vietu. Tas vien ko liecina!

Ieskats atklāšanas sērijā

Optimistisks vidusskolas skolotājs V.Šusters mēģina atdzīvināt Makinlija vidusskolas ansambli un sapulcē dažus pārējo skolēnu atstumtos, lai ļautu uzplaukt viņu talantam. Vils izaicina vidusskolas nežēlīgo kastu sistēmu un saņem skarbu kritiku no visiem apkārtējiem, sevišķi no Sjū Silvestras, kas vada veiksmīgo skolas karsējmeiteņu komandu. V.Šusters izraisa arī sievas Terijas nepatiku, kura vēlas, lai viņš strādā par grāmatvedi un pelna vairāk naudas. Tomēr viņš ir apņēmies pierādīt, ka visi kļūdās.

Balvas, balvas

Seriāls "Radīti skatuvei" saņēmis daudz jo daudz balvu, tas izvirzīts dažādām nominācijām, kā arī sasniedzis augstus novērtējumus radio topos. Seriāls 2009.gadā ieguva piecas Sattellite balvas: Labākais muzikālais vai komēdiju televīzijas seriāls, tituls Labākais aktieris un labākā aktrise muzikālā vai komēdiju televīzijas seriālā tika Metjū Morisonam un Lī Mičelei, Labākās otrā plāna aktrises gods tika Džeinai Linčai un Par īpašu sniegumu kā izcilai viesmāksliniecei balva tika piešķirta Kristīnei Šenovetei. 2010.gadā seriāls "Radīti skatuvei" ieguva Golden Globe balvu kā Labākais muzikālais vai komēdiju televīzijas seriāls. Seriāls ticis izvirzīts vēl daudzām citām nominācijām dažādos konkursos un daudzas no balvām arī saņēmis.

Seriāla veidotāji

"Radīti skatuvei" veido Raiens Mērfijs (Ryan Mutphy), Breds Felčaks (Brad Falchuk) un Ians Brennans (Ian Brennan). Lomās redzami Metjū Morisons (Matthew Morrison,) Džeina Linča (Jane Lynch), Džeima Meisa (Jamia Mays), Korijs Monteits (Cory Monteith), Lī Mičele (Lea Michele), Diāna Egrona (Dianna Agron), Kriss Kolfers (Chris Colfer), Džesalina Gilsiga (Jessalyn Gilsig) u.c.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu