Tiks uzņemtas filmu «Kaulu pilsēta» un «Nezūdošais ļaunums» TV versijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vadošā Vācijas kino kompānija «Constantin Film», kura bieži sadarbojas arī ar Holivudas studijām, paziņojusi par TV seriālu veidošanu, kuru pamatā ir filma «Kaulu pilsēta» («The Mortal Instruments») un populārā filmu franšīze «Nezūdošais ļaunums» («Resident Evil»). Abas filmas tapušas ar «Constantin Film» gādību.

Filma «Kaulu pilsēta», kas uzņemta pēc «The Mortal Instruments» sešu romānu pirmās daļas motīviem, uz lielajiem ekrāniem iznāca 2013. gada vasarā, savukārt «Nezūdošā ļaunuma» filmas ir balstītas uz populāras video spēles motīviem. Kopumā pirmizrādi piedzīvojušas piecas «Nezūdošais ļaunums» kinolentes ar aktrisi Milu Jovoviču galvenajā lomā, bet plānots, ka noslēdzošā, proti, sestā filma, uz ekrāniem iznāks 2015. gadā.

Lai arī pagaidām nav zināms, vai TV seriālos piedalīsies attiecīgo kinofilmu galveno lomu izpildītājas, plānots, ka seriāli tiks veidoti iespējami pietuvināti lielā ekrāna versijām, kā arī seriāli tiks piedāvāti ar dažādu interneta platformu un kanālu starpniecību. «Esam uzņēmuši apgriezienus un pilnā sparā attīstām abus projektus. Mums pieder tiesības uzņemt šo grāmatu un video spēļu lielā ekrāna adaptācijas, tāpēc izmantojam visas iespējas un piedāvāsim skatītājiem kvalitatīvu izklaidi,» komentē kompānijas «Constantin Film» pārstāvji.

Aktrise Lilija Kolinsa, kura filmā «Kaulu pilsēta» izpildīja titullomu un kura popularitāti ieguvusi ar piedalīšanos filmās «Spogulīt, spogulīt», «Nolaupīšana», «Aklā puse» u.c., uz Latvijas kinoekrāniem drīzumā būs redzama romantiskā komēdijā «Ar mīlestību, Rozija» («Love, Rosie»). Filma uz ekrāniem iznāk 31. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu