Ielūkojies «Riga Fashion week» modeļu atlasē (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

No 28. oktobra līdz 1. novembrim Rīga kļūs par Eiropas modes galvaspilsētu, jo tieši mūsu galvaspilsētā norisināsies populārais modes pasākums «Riga Fashion week». Jau otro gadu pēc kārtas rudens un ziemas kolekcijas tiks izrādītas zīmolu apģērbu lielveikalā «Podium».

Par «Riga Fashion week» priekšvēstnesi kalpo modeļu atlase, kurā dizaineri izvēlas savām skatēm piemērotus modeļus. Tiek vērtēts viss, sākot ar augumu, matu krāsu, matu garumu, sejas vaibstiem, tās ir tikai dažas no niansēm, kurām dizaineri pievērš uzmanību.

Sākumā jaunieši, kuri ir modeļu aģentūru sastāvos, vai vienkārši tie, kuri vēlas pamēģināt modeļu gaitas, iesūta pieteikumus un vēlāk, saņēmuši pozitīvu atbildi, dodas uz atlasi, kur modeļus sadala pēc dzimumiem un tiem ir jādefilē pa mēli, bet dizaineri tos vēro un atlases beigās paziņo tos, kuri piedalīsies skatēs.

Šajā gadā modeļu atsaucība bija ļoti liela un atlase ilga veselas četras stundas, bet beigu beigās tika izvēlēti labākie modeļi.

Modeļus klātienē vēroja un izvēlējās tādi dizaineri kā zīmola «QooQoo» dizainere Aļona Bauska, zīmola «SALT» dizainere Indra Salceviča, kā arī zīmola «M-Couture» vaditaja Julija Sardikova, kura ieradās kopā ar savu PR speciālisti Santu Bindemani-Mihelsoni.

Modeļi ir atlasīti, tērpi sagatavoti, atliek gaidīt 28.oktobri, kad būs iespējams aplūkot jaunākās rudens un ziemas tendences.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu