Evana Reičela Vuda nav sajūsmā par kailskatiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Evana Reičela Vuda (Evan Rachel Wood) zvērējusi, ka tuvākajā laikā vairs negrasās kameras priekšā izģērbties, raksturojot savus filmas "Mildred Pierce" kailskatus kā ne pārāk baudāmus, ziņo ārvalstu prese.

"The Wrestler" ("Cīkstonis") un "Whatever Works" ("Lai notiek, kas notikdams") zvaigzne redzama pilnībā kaila pagājušogad filmētajā režisora Toda Heinsa (Todd Haynes) piecdaļīgajā kabeļtelevīzijas HBO filmā "Mildred Pierce". Uz šādu soli viņu iedrošinājusi aktrise Keita Vinsleta (Kate Winslet), pārliecinot jauno zvaigzni, ka kailskati nekaitēs viņas turpmākajai karjerai. Atgādinām, ka pati Vinsleta kameras priekšā pilnīgi kaila skatītāju priekšā stājās Džeimsa Kamerona slavenajā filmā "Titāniks".

Lai arī Vuda bija ar mieru aizmirst bailes un kopā ar ekrāna partneri Vinsletu iedrošināja sevi ar nelielu alkohola malku pirms stāšanās kameras priekšā, viņa tuvākajā laikā nesteidzas šo pieredzi atkārtot

"Tas nemaz nav seksīgs brīdis,"

viņa atklāj intervijā "The Independent Magazine". "Šis kailuma brīdis bija pilns satraukuma un stresa, kādu es televīzijā nebiju redzējusi ilgu laiku ... es nesteidzos to atkārtot."

"Tas nenotika ātri. Kadrs bija ļoti garš, kurā es lēnām pagāju garām kamerām. Neko nebija iespējams noslēpt. Tas bija šausmīgi! Pēc tam gan mēs ar Keitu iedzērām un viņa mani apsveica ar pirmo frontālo kailskatu," viņa komentē.

"Mildred Pierce"
"Mildred Pierce" Foto: Ekrānuzņēmums

24 gadus vecā Vuda savu aktrises karjeru sāka 1990.gadu beigās televīzijas seriālos "American Gothic" un "Once and Again". Debija pilnmetrāžas kino notika 2002.gadā ar filmu "Little Secrets". Pēdējā filma, kurā redzama aktrise, ir Džordža Klūnija režisētā politiskā drāma "The Ides of March".

Vairākus gadus Vuda draudzējās ar amerikāņu rokmūziķi Merilinu Mensonu (Marilyn Manson).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu