Žans Klods van Damme Lietuvā pasniegs karatē stundu bērniem (16)

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Asa sižeta filmu zvaigzne Žans Klods van Damme šonedēļ Lietuvā pasniegs mācību stundu 20 bērniem, kuri apgūst karatē, pirmdien vēsta Lietuvas mediji. Holivudas aktieris ieradīsies Lietuvā, lai palīdzētu līdzekļu vākšanā labdarības organizācijai «Operation Smile».

«Kad mēs jautājām viņam, ko viņš vēlētos darīt Lietuvā, aktieris nevilcinājās un lūdza tikšanos ar bērniem, kuri apgūst karatē. Viņš ir atkārtoti uzsvēris, ka pirmkārt ir cīņas mākslas meistars, nevis superzvaigzne,» norādīja šonedēļ Lietuvā gaidāmas konferences «Forum One» organizatori.

Biznesa vadības forums «Forum One», piedaloties Žanam Klodam van Dammem, mārketinga speciālistam Setam Godinam, uzņēmumu «Microsoft», «Faceboo» un «BMW» pārstāvjiem un citām biznesā un sabiedrībā zināmām personām, cer savākt 240 000 ASV dolāru (306 552 eiro), lai veiktu operācijas 1000 bērniem ar sejas defektiem nabadzīgajās valstīs.

Forums norisināsies no 23.oktobra līdz 25.oktobrim Viļņā. Tajā piedalīsies vairāk nekā 4000 uzņēmēju, vadītāju un profesionāļu no Centrāleiropas un Austrumeiropas. Nopērkot biļeti uz forumu, daļa naudas tiks ziedota minētajam labdarības mērķim.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu