Holivudā izveidojies jauns populārs lesbiešu pāris (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Par pāri jau dažas nedēļas var dēvēt divas Holivudas zvaigznes, aktrises Evanu Reičelu Vudu un Katrīnu Moenigu. Romāns iesācies kā pāris seksīgi ieraksti portālā «Twitter».

Uzmanības piesaistīšanu, izmantojot sociālos tīklus, sāka aktrise Evana Reičela Vuda, kura portālā «Twitter» ievietoja ierakstu, ka redzējusi Katrīnu veikalā un nav spējusi saņemties, lai sasveicinātos, bet, jūtot aktrises seksapīlu, uzreiz devusies prom.

Katrīna Moemiga atbildējusi, ka vajadzējis tomēr pienākt sasveicināties, un ierakstam pievienojusi skūpstu.

Sievietes saraksti sāka 2013. gada februārī, un tā ar dažiem pārtraukumiem sarakste turpinājās vairāk nekā gadu.

Foto: Reuters/Scanpix

Evana 2011.gadā pēc šķiršanās no dziedātāja Merilina Mensona paziņoja par savu biseksualitāti, bet kopš šķiršanās no vīra Džeimija Bella sieviete darīja visu, lai piesaistītu sev Katrīnas uzmanību.

Izrādās, Evanas lielā slavenību aizraušanās vienmēr bijusi Katrīna, un nu viņa to ir dabūjusi savā dzīvē, ne tikai fantāzijās.

Foto: facebook.com

Sievietes kopā sabiedrībā izgājušas, apmeklējot 13.oktobrī notiekošo «Hammer Museum’s annual Gala» banketu, kur turējušas viena otras roku un visu vakaru pavadījušas kopā.

Aktrises nekautrējās arī publiski skūpstīties, tādā veidā izrādot simpātijas.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu