Kivičs pieņem "OKartes Skatuves" izaicinājumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Mūziķis Andris Kivičs ir pieņēmis Lienes Bērziņas "OKartes Skatuves" koncertā mesto izaicinājumu un jau rīt, 1. novembrī, ievāksies šova dzīvoklī, informē šova pārstāvji.

Sestdienas "OKartes Skatuves" koncertā Andris Kivičs duetā ar Laimu Graudu vakara starpposmā uzstājās ar dziesmu "Paliec tepat", kā arī mūziķis bija ieradies atbalstīt grupu "Kā viens".

Uz Lienes Bērziņas jautājumu, vai viņš varētu nedēļas laikā sarakstīt dziesmu, mūziķis nevilcinoties atbildēja ar pārliecinošu jā. Andra Kiviča pašpārliecinātību Liene Bērziņa izaicināja ar avantūrisku piedāvājumu nedēļu dzīvot šovā. Mūziķis piekrita un apsolīja, ka ir gatavs iejusties šova dalībnieka lomā.

Andris Kivičs ne tikai kā pilntiesīgs dalībnieks nedēļu pavadīs šova dzīvoklī, bet arī pārbaudīs savus spēkus, šajā īsajā laikā sarakstot dziesmu un to prezentējot sestdienas koncertā.

Savukārt šovakar tiešraidē pulksten 21 starp visām burvīgajām šova meitenēm tiks izraudzīta viena, kura nesīs "Mis OKartes Skatuve" godu.

Šajā sievišķīgajā sacensībā piedalīsies visas šobrīd šova "OKartes Skatuves" dzīvoklī dzīvojošās meitenes. Atšķirībā no ierastajiem skaistuma un talanta konkursiem šis nebūs spriedzes pilns sacensības konkurss, kurā sievietes konkurences vārdā ir gatavas uz visu. Meitenes, piedaloties "Mis OKartes Skatuve” konkursā, drīzāk parodēs šāda tipa konkursus.

Šova daiļā dzimuma pārstāvēm veltītā tematiskā vakara programmā meitenes pārbaudīs savas spējas piecu dažādu kategoriju uzdevumos: daiļlasīšanas konkurss (dzejolis, proza, epifānijas utt.), veiklības pārbaude (veiklības stafete uz laiku), viktorīna (10 jautājumi), deja (meitenes iestudē solo dejas priekšnesumu), talants (viss, izņemot dziedāšanu).

Meiteņu rezultātus vērtēs visi "OKartes Skatuves" dzīvoklī mītošie puiši, kuri par katru uzdevumu piešķirs attiecīgu punktu skaitu. Žūrijas priekšsēdētāja un "Mis OKartes Skatuve" vakara vadītāja lomā iejutīsies "OKartes Skatuves" patrons Haris.

Tiekamies jau šovakar pulksten 21.00 izklaides kanālā LMK un www.lmk.lv !

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu