Stallones filmas uzņemšanas laukumā miris kaskadieris

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Silvestra Stallones (Sylvester Stallone) filmas "The Expendables 2" ("Neiznīcināmie 2") uzņemšanas laukumā Bulgārijā gājis bojā kaskadieris un vēl viens ir ievainots, paziņojušas producentu kompānijas "Millennium Films" un "Nu Image Films".

Nelaimes gadījums notika ceturtdien. Kaskadieris, kas palika dzīvs, pārcieta piecu stundu ilgu operāciju.

"Ar dziļu nožēlu mēs apstiprinām informāciju par šo nelaimes gadījumu,"

vēsta producentu kompānijas kopīgais paziņojums. "Savās sirdīs mēs esam ar cietušo ģimenēm un tiem, ko skārusi šī traģēdija."

Pēc producentu vārdiem, nelaimes gadījumu, kas notika apšaudes ainas uzņemšanas laikā, izmeklē gan filmas veidotāji, gan varasiestādes. Sīkāka informācija par kaskadiera nāves apstākļiem netiek atklāta.

Plānots, ka filmai uz ekrāniem jāiznāk nākamā gada augustā, taču zināmu neskaidrību par kinolentes nākotni radījusi kāda scenārista tiesāšanās ar Stalloni, 2010.gada filmas "The Expendables" ("Neiznīcināmie") producentu kompānijām un izplatītāju. Markuss Vebs apgalvo, ka filmas veidotāji bez atļaujas izmantojuši viņa scenāriju "The Cordoba Caper" un tāda paša nosaukuma stāstu, kas reģistrēts ASV Autortiesību birojā 2006.gada jūnijā. Vebs pieprasa kompensāciju par radītajiem zaudējumiem un tiesas aizliegumu turpināt aizskart viņa tiesības, uzņemot filmas turpinājumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu