Vai tie ir stilīgākie pagājušajā gadā? (72)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, sadalot "Latvijas stila un modes balvas 2007", par stilīgākajiem aktieriem atzīti Regnars Vaivars un Agnese Zeltiņa, informēja projekta koordinatore Tatjana Baļvas.

Par stilīgākajiem dziesmu izpildītājiem atzīta Linda Leen un grupas "Prāta vētra" solists Renārs Kaupers, par stilīgāko televīzijas zvaigzni atzīta Žanete Skarule, savukārt par šā gada jaunās nominācijas - stilīgākais televīzijas vadītājs - uzvarētāju kļuvis Miks Ozoliņš.

Miks Ozoliņš

Par 2007.gada stilīgāko žurnāla vāku atzīts "FHM", bet labākās stila lapas, pēc žūrijas vērtējuma, bijušas žurnālam "Lilit".

"Latvijas Stila un modes balvu 2007" kā gada topmodele saņēma Madara Malmane, kura pārstāv modeļu aģentūru "Gints Bude".

Par gada modes māksliniekiem atzīti "Mare&Rol''s", bet par gada debiju modes jomā balvu saņēma Artis Štamgūts un Indra Miklava.

Par stilīgāko grupu atzīta "Cosmos", par stilīgāko sportistu - Māris Verpakovskis, bet par stilīgāko sportisti - Anete Jēkabsone-Žogota.

Par stilīgāko grupu atzīta

Balvu "Latvijas Stila un modes balvas 2007" nominācijā "Modes veikals ar interesantāko koncepciju" saņēma veikals "Absinte", kas atrodas Rīgā, Blaumaņa ielā 10.

"Latvijas Stila un modes balvas 2007" svinīgajā pasākumā kopumā tika noteikti uzvarētāji 16 nominācijās.

"Latvijas Stila un modes balva", kuru organizē Baltijas modes federācija, notika jau trešo reizi. Šā pasākuma mērķis ir katru gadu apbalvot labākos no labākajiem modes jomā, kā arī kino, teātra, sporta un šova biznesa pārstāvjus, kas iet kopsolī ar modi.

Žūrijā šogad piedalījās žurnāla "Una" galvenā redaktore Džina Briška, fotogrāfs Jānis Deināts, krievu valodā iznākošā žurnāla "Lilit" galvenā redaktore Inna Kaņevskaja, stiliste Olga Kolotova, fotogrāfs Sergejs Kondrašins, žurnāla "Podium Art" vadītājs Aleksandrs Malahovs, fotogrāfs Jānis Mednis, žurnāla "Avēnija Plus" galvenā redaktore Inga Melberga, žurnāla "Cosmopolitan" pārstāve Zane Nikodemusa, fotogrāfs Gatis Rozenfelds, izdevniecības "Rīgas Viļņi" valdes priekšsēdētāja Aija Simsone, žurnāla "VIP Lounge" galvenā redaktore Jeļena Titova, stiliste Tatjana Vlasova un žurnāla "FHM" galvenais redaktors Kaspars Zaviļevskis.

Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu