TOP 8 jaunās TV raidījumu sejas (64)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/ Edagars Kalmens

Televīzijas rudens sezona skatītājus iepriecina ne vien ar jauniem raidījumiem, bet arī ar iepriekš neredzētiem vai arī citviet redzētiem TV raidījumu vadītājiem. Interesanti, ka šosezon tie ir tieši stiprā dzimuma pārstāvji, kas pieņem izaicinājumu vadīt kādu jaunu televīzijas raidījumu.

 
Foto: publicitātes

Pauls Irbins un Mārs Kampernova turpmāk spēlēsies ar bērniem

No 25. oktobra sestdienu rītos pulksten 9.30 LTV1 mazos skatītājus priecēs jauns, atraktīvs zinātnes raidījums «Zili brīnumi». Raidījuma vadītāju lomā iejutušies Cēsu Bērnu un jauniešu zinātnes centra «Zinoo» vadītājs Pauls Irbins, kurš plāno doties uz Marsu, un modele, aktīvā un zinātkārā Māra Kampernova. Viņi katru sestdienu «Zilu brīnumu» laboratorijā ne tikai rādīs dažādus ar ķīmiju, fiziku un citām dabas zinātnēm saistītus eksperimentus, bet stāstīs arī, kā top, piemēram, zefīrs.

Gatavojot sižetu pirmajam raidījumam, Mārai nācās celties pirms pieciem rītā, jo tieši tik agri darbu sāk televīzijas ziņu veidotāji. Māra nolēma noskaidrot, ko tad ziņu lasītāji ikdienā dara, un paskatīties, kā televīzijā izskatās no otras puses; no tās, ko parasti skatītāji neredz.

Foto: publicitātes
 
Foto: publicitātes

Ģirts Timrots «top» nopietnāks un neatkarīgāks

LTV1 raidījumu «Sastrēgumstunda» turpmāk Ilzes Naglas vietā vadīs Ģirts Timrots, kurš iepriekš astoņus gadus strādājis LNT rīta programmā, kā arī ir guvis pieredzi, vadot priekšvēlēšanu diskusijas.

«Piedāvājumu vadīt diskusiju raidījumu sabiedriskās televīzijas ēterā uztvēru kā pagodinājumu un novērtējumu līdz šim paveiktajam. Turklāt faktiski to var saukt par atgriešanos, jo savu darbu televīzijā pirms gandrīz 20 gadiem sāku tieši LTV Ziņu dienestā,» skaidro Timrots, kurš savulaik strādājis LTV rīta programmā.

 
Foto: publicitātes

Renārs Zeltiņš, iespējams, savā vietā!

«Kādēļ lai nedēļa nesāktos ar piektdienu?» Šo jautājumu visiem uzdod Renārs Zeltiņš, kura jaunais šovs «Vakars ar Renāru Zeltiņu» turpmāk priecēs skatītājus katru piektdienas vakaru Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā pēc «Panorāmas». Renārs Zeltiņš nekautrējas saviem vakara viesiem uzdot neierastus jautājumus – tos jautājumus, kuri pašu visvairāk interesē.

Renārs vienmēr tiecas izzināt, saprast, izmēģināt – viņš ir visur, viņš var visu un visu arī dara. Dara viens pats, dara kopā ar saviem studijas viesiem, dara kopā ar skatītājiem studijā. Ko viņš dara? Jebko, kas mums liek priecāties par dzīvi un smaidīt. Pie Renāra Zeltiņa viesosies cilvēki, kuriem ir ko pavēstīt pasaulei, – izgudrotāji, dzejnieki, dejotāji, dziedātāji, ķīmiķi, atklājēji, grāmatveži – sabiedrībā zināmi un arī nezināmi, taču ar savu vēstījumu un domu.

Foto: publicitātes

     
    Foto: LETA

    DJ Egons Reiters skaņu nomaina pret bildi

    Latvijā pazīstamais DJ, «Radio 7» īpašnieks un vairāku ekspedīciju dalībnieks Egons Reiters pieņēmis izaicinājumu TV vadīt raidījumu. Turpmāk viņu varēs ne vien dzirdēt radio, bet arī redzēt raidījumā «Bez tabu» (TV3). Reiters pirmo reizi būs ieraugāms līdzās Agnesei Drunkai, sākot no 20.oktobra, un turpmāk «Bez tabu» vadīs ik darba dienu.

    Pats Reiters norāda: lai arī radio viņam allaž ir bijis un būs mīļāks, darbu TV viņš uztver kā pagodinājumu. «Tas ir jauns izaicinājums un arī darbs, kas nekonfliktē ar manu būtību. Turklāt starp radio un televīziju esmu novērojis līdzības - ja radio tās ir dziesmas, tad televīzijā tie ir sižeti, kas ir jāizveido kā viens vesels plūstošs stāsts.»

    Foto: publicitātes
     
    Foto: Edgars Kalmēns TVNET

    Improvizators Mārtiņš Daugulis un šefpavārs Raimonds Zommers lūkos, kas citiem ledusskapī

    Atraktīvais improvizators Mārtiņš Daugulis kopā ar šefpavāru Raimondu Zommeru dodas viesos pie sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem lūkot, kas atrodas viņu ledusskapī, iztaujā par dzīvi, vērtībām, aktualitātēm, dzīvesstilu, attiecībām ar ēdienu un ēšanu.

    Foto: publicitātes

    ««Ciemiņš virtuvē» ir lieliska iespēja ieraudzīt Latvijas sabiedrībā pazīstamas personības citādā gaismā, nekā viņi atspoguļoti ierasto mediju straujajā ritmā. Sarunas virtuvē ciemos pie slavenībām viņu mājās vienmēr ir dziļākas nekā TV studijā ierakstītās vai ierunātas vienkārši tāpat - garāmskrienot. «Ciemiņš virtuvē» atgriežas pie rāmā un rimtā dziļās intervijas žanra, tikai vieglākā gaisotnē. Zommers nodrošina pārsteigumu virtuvē, kamēr mans uzdevums ir atklāt pārsteigumu namatēvā vai namamātē, pie kura viesojamies. Šis raidījums būs pozitīvs lādiņš skatītājiem, jo citādi nemaz nevar būt, kad pie lieliskiem cilvēkiem viesojas radošākais Latvijas pavārs un labas sarunas mīlošs improvizators,» par jauno raidījumu stāsta tā vadītājs, improvizācijas teātra aktieris Mārtiņš Daugulis.

    LTV1 raidījums «Ciemiņš virtuvē» skatāms no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.00.

    Foto: publicitātes
     
    Foto: Ekrānšāviņš

    «100g kultūras» vadītājiem pievienojas Terzens un Muktupāvels

    Latvijas Televīzijas (LTV) jubilejas sezonā LTV Kultūras redakcijas komandu papildina pazīstamie raidījumu vadītāji, žurnālisti un mūziķi Zigfrīds Muktupāvels un Gustavs Terzens. Z. Muktupāvels vada raidījumu «Nacionālie dārgumi. 100g kultūras», savukārt Gustavs Terzens kļuvis par «Diskusija. 100g kultūras» vadītāju līdzās režisorei Kristīnei Želvei.

    Zigfrīds Muktupāvels - Latvijas Radio «Kultūras Rondo» un TV3 «Bez tabu» vadītājs, talantīgs dziedātājs un mūziķis, grupas «Bet Bet» vokālists.

    Foto: Ekrānšāviņš

    Gustavs Terzens LTV skatītājiem pazīstams galvenokārt no raidījumiem «TE!», «Ziemeļu puse» un «Vides fakti», ir mūzikas žurnālists un radio personība.

    Foto: Ekrānšāviņš
     
    Foto: Edgars Kalmēns TVNET

    TV debija: Kozmens jeb Mārtiņš Kozlovskis

    Oktobra sākumā LTV1 ēterā pirmizrādi piedzīvoja TV viedspēle ar domāšanu darāmajā kārtā - «Ciemos».

    Jaunā TV seja, raidījuma vadītājs Kozmens, visu spēles gaitu atrodas notikumu epicentrā, sazinās ar spēles dalībniekiem, dažkārt sniedz uzvedinošas norādes.

    «Kā izvēlējāmies raidījuma vadītāju? Kozmenu (Mārtiņu Kozlovski) satiku kādā no filmēšanas laukumiem. Viņš šķita tāds interesants tipiņš ārpus klasiskā profila, par kuru nevarēja saprast, viņam gājis labi vai slikti. Viņš ir tāds kārtīgs darbarūķis inteliģents, dzimis rīdzinieks, kura tuvāko senču saknes iestiepjas divos Latgales kaimiņu pagastos. Kad Kozmens ir aktīvajā pozīcijā, virspusē paceļas daudzas līdz tam slēptas dvēseles nianses, un man tas ļoti patīk. Tas viss kopā, manuprāt, ir lielisks salikums, kas labi iederas raidījuma kopējā konceptā,» stāsta raidījuma autors un režisors Uģis Olte.

    Raidījumu LTV1 ēterā var redzēt katru ceturtdienu plkst. 19:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 15:00. Kopā tiks demonstrēti 8 raidījumi.

     
    Foto: publicitātes

    Aktieris Juris Hiršs piebiedrojas Šomasei

    Rudens sezonā muzikālā raidījuma «Dzintara dziesmas» studijā sveiks jauns vadītājs - aktieris Juris Hiršs. Viņš pievienojies komandai, kļūstot par raidījuma partneri līdzšinējām «Dzintara dziesmu» vadītājām Lienei Šomasei, Velgai Vītolai-Amantovai un Ivetai Baumanei.

    J.Hiršs atklāj vairāk: «Tas noteikti man ir jauns izaicinājums, nenoliedzami arī darbs, un man patīk būt starp mūziķiem un mūzikā, jo esmu pats mācījies mūziku. Gan māksla, gan mūzika iedarbojas uz cilvēku vislabākajā nozīmē. Un tas ir tieši tas, kas man patīk.»

    «Dzintara dziesmas» sestdienās plkst. 20:35 kanālā LNT.

    Foto: publicitātes
    Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu