Hilarija Dafa cenšas iekarot popmūzikas troni (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr rehabilitācijas centros izmocītā Britnija Spīrsa cenšas tikt galā ar savu dzīvi, 19 gadus vecā Holivudas aktrise un dziedātāja Hilarija Dafa gatavojas laist klajā jaunu albumu.

Pirms pieciem gadiem jauniņā pusaudžu zvaigzne kļuva par seriāla "Lizzie McGuire" zvaigzni. 2003. gadā Hilarija izdeva savu debijas albumu "Metamorphosis", gadu vēlāk - otro plati "Hilary Duff", bet 2005. gada augustā klajā nāca viņas "Greatest hits" albums "Most Wanted". Beidzot "Hollywood Records" apgādā 3. aprīlī (Itālijā jau šodien) klajā nāks Dafas jaunākais albums "Dignity".

Dafa ir visu dziesmu līdzautore kopā ar komponisti Kāru Diogardi (Gwen Stefani, Christina Aguilera). Pirmais singls saucas "With Love" (skat. video).

Jaunajā albumā Dafa esot ļoti vēlējusies piedalīties tieši radošajā procesā: "Zināju, ka viena es netiktu galā, bet, strādājot ar Kāru, varēju realizēt daudzas savas ieceres. Tā bija kā liela terapija."

Hilarija savās jaunajās dziesmās runā par patiesu mīlestību, šaubām, attiecību izjukšanu un emocionālu problēmu risinājumiem. Dafa vairākus gadus bija draudzējusies ar rokgrupas Good Charlotte solistu - "slikto puisi" Džoelu Madenu (Joel Madden), taču nesen viņu attiecības izjuka un Madens pašlaik satiekas ar Laionela Ričija meitu Nikolu Ričiju.

Video: Hilary Duff "With Love":

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu