Agnese Rakovska: «Dienas skaistākā daļa ir atgriešanās mājās»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Henrijs Laķis

Grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska viesojās modes žurnālistes Simonas Kubasovas interneta raidījumā «#33 pērles ar Simonu Kubasovu» un atbildēja uz trīsdesmit trim viņas uzdotajiem jautājumiem.

Dziedātāja atklāja, ka iedvesmu un idejas ārējam veidolam smeļas no cilvēkiem, tāpēc bieži apmeklē izstādes, jo tās iedvesmo un bagātina redzējumu. Par spīti Agneses pašas idejām, par viņas tēlu rūpējoties vēl vismaz trīs cilvēki.

Agnesei ir grūti sevi raksturot, bet pēc mazas pauzes viņa to spēj, sakot, ka ir spontāna, optimistiska un dzīvespriecīga.

No rīta celties un darboties mākslinieci mudina tas, ka viņa nezina, kā kādas konkrētas darbības, idejas beigsies, un tas liek pamosties, darīt un uzzināt.

Kā interesantu faktu par sevi dziedātāja min vēlmi gatavot ēst, kuru kādreiz nav izjutusi, bet pēdējā laikā viņai patīk gatavot, īpaši dažādus salātus no zaļumiem.

Par mīļāko ēdienu runājot, Agnese nosauc maizi ar «Nutellu».

Par dienas skaistāko daļu māksliniece nosauc momentu, kad viņa atgriežas mājās un sāk gatavot ēst. Esot ārpus mājas, Agnese gaida mirkli, kad atgriezīsies mājās, jo viņai ļoti patīk atrasties tieši savā teritorijā.

Brīvajā laikā jaunā sieviete dievina nedarīt neko, galvenais ir būt mājās un atpūsties.

Par mīļāko hobiju māksliniece nosauc gleznošanu, kurai tuvākajā laikā cer vairāk pievērsties.

Agnese tiek uzskatīta par vienu no stilīgākajām Latvijas slavenībām, bet, izrādās, viņai nepatīk iepirkties un par mīļāko apģērbu viņa sauc tādu, kas nenomāc un visbiežāk ir melnā krāsā.

Sadzirdot jautājumu par otro pusīti, Agnese viltīgi izvairās no atbildes, sakot, ka pati sev ir otrā pusīte un Valentīndienu pavadījusi koncertējot. Par spīti tam viņa nevar iztēloties dzīvi bez mīlestības.

Ja grupas «Triānas parks» līderei būtu iespēja teleportēties, viņa teleportētos uz citu planētu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu