Milleru-Balandīnu ģimene prezentē senatnes garā veidotu klipu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Šarmanto, alternatīvi domājošo Milleru-Balandīnu ģimeni mēs iepazinām televīzijas šovā «Dziedošās ģimenes», kurā ģimene vienmēr izcēlās ar īpaši pārdomātiem priekšnesumiem un interesantām dziesmu aranžijām. Nu ģimene ir atgriezusies mūzikas lauciņā, piedāvājot savu jauno videoklipu dziesmai «Pūt, vējiņi».

Pēc šova, lai nošautu divus zaķus ar vienu šāvienu, Milleru-Ballandīnu ģimene sāka uzstāties kopā ar Dagnijas Milleres-Balandīnas grupu «Canzone», tādā veidā popularizējot gan pašu ģimeni, gan grupu.

CanZone - Pūt, Vējiņi from Ivo Skanstiņš on Vimeo.

Prezentācija tika rīkota kafejnīcā «Tims Mints» un pulcēja vienuviet grupas kvēlākos atbalstītājus, ģimenes locekļus un draugus. Sākoties vakaram, prezentācijas telpas bija pārpildītas tik ļoti, ka tikt no viena zāles gala līdz otram bija problemātiski.

Kafejnīca parūpējās gan par uzkodām, gan zemeņu punšu, kura trauku nespēja beigt tukšot grupas pilngadīgie fani.

Lai padarītu videoklipam rīkoto ballīti īpašu, visur dega sveces, tas cilvēkus vēl pirms paša klipa vērošanas rosināja sentimentālām jūtām.

Pasākumu atklāja dziedātājas Laumas Dimantas dziedājums, tam sekoja dziesminieka Laura Valtera uzstāšanās un grupas «Klibs taurenis» izpildījums, kad viesi bija iesildījuši publiku, uz skatuves kāpa vakara vaininieki, kuri izpildīja pāris dziesmas, gan no topošā albuma, gan repertuāru, kuru varējām dzirdēt šovā «Dziedošās ģimenes».

Kā jau svētku vakarā, neiztika bez skatītāju apdāvināšanas, iesaistoties īpašā spēlē, vienam no vakara apmeklētājiem bija iespēja laimēt dāvanu karti solārija apmeklējumiem, sīvā puišu konkurencē uzvarēja vienīgā meitene, kura piedalījās sacensībās.

Sekoja videoklipa noskatīšanās, kurš ikvienu atgrieza tuvāk dabai, lika sataustīt saikni ar dabu, vēsturi un to, kā tas īsti ir - būt latvietim.

Viesiem dodoties mājās, ikviens saņēma rudenim piemērotu dāvanu – ābolu, ap kura kātiņu bija apsieta latviskos rakstos austa lentīte.

Beidzoties pasākumam, viesi neizklīda, bet palika parunāties ar grupu, izteikt komplimentus, laba vēlējumus un, protams, cerības, ka solītais albums tiks ierakstīts jau tuvākajā laikā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu