Stalones brālis dusmīgs, ka Silvestrs nedabūja «Oskaru»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktiera Silvestra Stalones brālis Frenks pirmdien nopēlis ASV Kinoakadēmiju par to, ka tā nav piešķīrusi «Oskara» balvu par Stalones tēlojumu filmā «Creed» («Rokijs: Krīda mantojums»). 69 gadus vecais aktieris par lomu saņēmis «Zelta globusa» balvu. Viņam tika prognozēta uzvara arī svētdienas «Oskara» balvu ceremonijā.

(papildināts ar pēdējo rindkopu)

Taču «Oskars» par labāko otrā plāna lomu tika piešķirts trillera «Bridge of Spies» («Spiegu tilts») aktierim Markam Railensam.

«Kinoakadēmijai vajadzētu kaunēties,»

dusmīgi tvītoja 65 gadus vecais aktieris un mūziķis Frenks Stalone. «Ir taču skaidrs, ka Slajam bija jāuzvar. Kāds vēl Marks? Kārtējās Holivudas muļķības.»

Stalones jaunākais brālis izteicās, ka Railensam esot «jākaunas» par to, ka viņš saņēmis apbalvojumu Stalones vietā, kurš paveicis «vēsturisku darbu», izveidojot divus ļoti slavenus filmu varoņus.

Kā labākais otrā plāna aktieris «Oskaru» saņēma Marks Railenss (Mark Rylance) par lomu filmā «Bridge of Spies» («Spiegu tilts»)
Kā labākais otrā plāna aktieris «Oskaru» saņēma Marks Railenss (Mark Rylance) par lomu filmā «Bridge of Spies» («Spiegu tilts») Foto: REUTERS/Scanpix

Filmas par bokseri Rokiju ASV vien nopelnījušas apmēram 1,7 miljardus dolāru (1,5 miljardus eiro), kamēr Vjetnamas kara veterāna Džona Rembo filmu sērijas kopējie ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros ir 674 miljoni dolāru (619 miljoni eiro).

«Šī ir trešā reize, kad Slajam nav piešķirta balva par «Rocky», «Cop Land» un «Creed». Jaunie balsotāji,» sociālajos tīklos sūdzas Frenks Stalone.

Stalone nebija nominēts «Oskara» balvai par 1997. gada krimināldrāmu «Cop Land» («Policisti»).

Tikmēr aktieris sociālajā tīklā «Instagram» publicēja savu attēlu no «Oskaru» ceremonijas. «Visiem «īstajiem Rokijiem» pasaulē vēlos pateikt - nekad neatsakieties no sapņiem, nepadodieties! Paldies par atbalstu,» viņš raksta.

Vēlāk viņš apstiprināja, ka esot «ļoti laimīgs». «Lūdzu, saprotiet manu brāli, viņš ir tik emocionāls tāpēc, ka vēlas mani pasargāt un vēl man vislabāko,» norādīja Stalone. «Dzīve ir laba!»

Vairākas slavenības paudušas atbalstu Stalonem. To vidū bija televīzijas personība Pīrss Morgans, amerikāņu aktrise Mia Ferova un aktieris Arnolds Švarcenegers.

Šodien Frenks atvainojies par saviem izteikumiem. «Es rīkojos nepareizi, apvainojot Marku Railensu, es atvainojos. Viņš ir labs aktieris, bet man šķita, ka Slajs tomēr bija pelnījis uzvaru,» raksta aktiera brālis. «Man nepietiek vārdu, lai atvainotos [Markam] Railensam,» viņš norāda. «Es arī esmu mākslinieks. Māksla ir jālolo, nevis jākritizē.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu