Noskaidrota lojālākā LMK avantūriste!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / LMK

Šodien pulksten 7 no rīta kļuva zināms izklaides kanāla LMK avantūras "Ko tu darītu, lai iegūtu LMK" uzvarētājs. RTU enerģētikas un energotehnikas studente, 23 gadus jaunā Kitija Fridrihsone, lai iegūtu LMK, pavadīja 59 bezmiega stundas, turoties pie televizora. Dullā avantūriste savā īpašumā ieguva LMK televizoru, portatīvo datoru un mobilo telefonu.

Kitija šai trakulībai bija īpaši gatavojusies un, ja vajadzētu, būtu gatava turpināt vēl: "Visgrūtāk bija pirmdienas vakarā, kad viss sākās, jo ķermenis vēl nebija apradis ar statisko pozu. Vēlāk, ieejot autopilotā, palika vieglāk."

Tieši laicīgo gatavošanos par Kitijas uzvaras atslēgu nosauca arī godpilnās otrās vietas ieguvējs uzņēmējs Gints Švalkovskis, kurš par akciju uzzinājis tikai Rīgas Centrālajā stacijā, kur notika reģistrācija. Lai gan Gints palika otrajā vietā, viņš atklāja, ka priecājas par Kitijas uzvaru un labprāt vēlreiz piedalītos līdzīgā akcijā.

Trešās vietas ieguvējs Mārtiņš Cipulis
Trešās vietas ieguvējs Mārtiņš Cipulis Foto: Publicitātes foto / LMK

Trešajā vietā palika Mārtiņš Cipulis, kurš no akcijas izstājās 6.00 no rīta. Kitija un Gints novēroja, ka puisis īsti vairs nesaprot, kur atrodas, līdz, pašam nemanot, nomainījis rokas, kas noteikumos nav atļauts. Mārtiņu uzreiz apskatīja mediķis, un, līdzko puisis apsēdās, viņam kļuva labāk. Viņš vienkārši bija piekāpies lielajam nogurumam. Pēc dalībnieku stāstītā, jau no 5.00 rītā Mārtiņš mēģinājis abus pierunāt balvas sadalīt - Kitija ņemtu televizoru, Gints datoru, bet viņš telefonu. Gints bija gatavs piekrist, bet Kitija mērķtiecīgi gribēja iet līdz galam. Ja abu puišu mērķis bija nostāvēt trīs dienas, tad Kitija bija apņēmusies nostāvēt ilgāk par puišiem.

Visi trīs finālisti sirsnīgi pateicas šova "OKartes Skatuve" dalībniekiem gan par muzikālo un morālo atbalstu, gan par padalīšanos ar LuLu picu. Jau šovakar pulksten 22.00 Kitija atkal viesosies "OKartes Skatuves" dzīvoklī, kur "Attiecību anatomijas" laikā dalībnieki Kitijai pasniegs balvas. Viņa arī būs viena no raidījuma ekspertiem, kura pēc trīs dienu dzīves šovā dalīsies iespaidos par tur notiekošo. Avantūrisko Kitiju sagaida arī pārsteiguma balvas no Hara, kurš uzvarētājai ir apsolījis puķes, kūku un šampanieti. Pie tam, ja Jātnieks turēs vārdu, Kitija no viņa saņems skūpstu.

Nepalaid garām un jau šovakar pulksten 22.00 pieslēdzies LMK!

LMK dullības turpinās – Kitija, lai iegūtu LMK, noturējās 59 bezmiega stundas pie TV, Liepiņš, lai iegūtu LMK, devās uz Rīgas Cirku, lai pabarotu visniknāko kaķi Latvijā, un pirmo reizi mūžā izlēca ar gumiju no vagoniņa Siguldā! Bet ko esi gatavs darīt tu, lai iegūtu izklaides kanālu LMK?!

Ļaujies trakulībām, iemūžini tās video un sūti izklaides kanālam LMK. Ja kaut kas traucē tev sasniegt nosprausto mērķi, sūti mums savu ideju. Ja mums patiks, mēs palīdzēsim tev to realizēt.

Video un idejas sūti mums uz e-pastu info@lmk.lv līdz 6. novembrim! E-pastā norādi savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju! Interesantākajiem trakuļiem balvas un slava – labākie video tiks pievienoti izklaides kanāla LMK rotācijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu