Ja būs vajadzība, Ūdrītim varētu rīkot labdarības koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Grupas «Jumprava» dalībnieks, avārijā cietušā Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša vedējtēvs Aigars Krēsla izdevumam «Kas Jauns» atklāja, ka nepieciešamības gadījumā varētu rīkot Ūdrītim labdarības koncertu. «Ar kolēģiem esam runājuši - ja būs nepieciešams, esam gatavi organizēt koncertu, lai vāktu līdzekļus rehabilitācijai vai citiem ārstēšanai nepieciešamajiem izdevumiem,» viņš saka.

Jau ziņojām, ka Ūdris pēc avārijas 17. janvārī nokļuva Gaiļezera intensīvās terapijas nodaļā un bezsamaņā atradās jau ilgāk nekā trīs nedēļas. Nesen izskanēja ziņas, ka Ūdris acis ir atvēris, taču nekādi citi būtiski uzlabojumi nav notikuši.

«Cik saprotu, Rūdis bija medikamentozā komā. Nesen viņam atvērušās acis, kas nozīmē, ka viņš nav komā,» spriež 52 gadus vecais Krēsla. «Acīmredzot smadzeņu darbība vēl nav atjaunojusies, lai viņš varētu izrādīt kādus citus veselības uzlabojumus.»

Krēsla tic, ka Ūdrītis izķepurosies. Viens no iemesliem, lai to darītu, - pagājušogad 16. decembrī pasaulē nākušais viņa un sievas Ilonas Balodes dēls Bārts.

Novēlam izturību un izveseļošanos!

Mūziķis un dzejnieks Rolands Ūdris dzimis 1975. gada 18. maijā. Līderis grupās «The Hobos», «UK», «Maš Maš». Kopš 2010. gada arī muzicē duetā «Ūdris & Balode».

Pagājušā gada septembrī «The Hobos» sniedza koncertu koncertzālē «Palladium», bet 16. decembrī Ūdrim un viņa sievai, aktrisei un rakstniecei Ilonai Balodei piedzima dēls Bārts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu