Eltons Džons rīko īpašu «Oskara» ceremonijas vērošanas ballīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ik gadu «Oskara» balvu pasniegšanas vakarā mūziķis Eltons Džons rīko īpašu labdarības balli, kurā viesi satiekas un vēro prestižo balvu pasniegšanas ceremoniju. Balle tiek rīkota, lai atbalstītu Eltona Džona fondu, kurš cīnās pret AIDS izplatību.

Balle ir lieliska iespēja sabiedrībā pazīstamām personām atbalstīt savus kolēģus, kuri ir nominēti balvām un atrodas pašā «Oskara» ceremonijas zālē, gaidot rezultātus.

Vērojot balles sarkanā paklāja spīdekļus, viens ir skaidrs, ikviena no slavenībām iederētos arī pašā «Oskara» balvu ceremonijā. Vīriešu elegantie uzvalki un sieviešu dizaineru radītie tērpi neatpalika no vakara galvenā sarkanā paklāja redzētajiem dizaina brīnumiem.

Īpašo balli apmeklēja gan aktrise Melānija Grifita, mūziķis Stīvens Tailers, aktieris Čārlijs Šīns, dziedātāja Meraija Kerija, dziedātāja Ešlija Simpsone, dziedātāja Kellija Osborna, aktrise Lea Mišela, aktrise Hilarija Svanka, aktieris Ians Somerhalders, aktrise Nikija Rīda, gan realitātes šovu zvaigzne Keitlīna Dženere.

Pēc vakariņām un ceremonijas vērošanas, malkojot šampanieti, daudzas zvaigznes devās uz uzvarētājiem un nominantiem rīkoto ballīti, tiesa gan, pirms tam paspējot pārvilkt elegantos tērpus.

Tērpušās jaunos, elegantos tērpos zvaigznes steidza sveikt uzvarētājus un izteikt atbalstu nominantiem īpašajā «Oskara» ballītē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu