Zvaigznes ierodas uz oficiālo «Oskara» ceremonijas noslēguma ballīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Saņemot Oskara balvas, nekas vēl nebeidzas, zvaigznēm ir iespēja doties uz dažādām ballītēm un svinēt uzvaru vai tieši otrādi - zaudējuma gadījumā mēģināt aizmirsties. Šajā gadā vairums zvaigžņu devās uz žurnāla «Vanity fair» rīkoto ballīti, kura tiek dēvēta par ceremonijas oficiālo izklaides daļas pasākumu.

«Vanity fair» ballītē satikās gan slavenības, kuras apmeklēja «Oskara» balvas ceremoniju nominantu vai viesu statusā, gan slavenības, kuras prestižo balvu pasniegšanas ceremoniju vēroja dziedātāja Eltona Džona rīkotajā ballē.

Vairums zvaigžņu ballītēs ieradās, uzvilkuši jaunus tērpus, lai atkal spētu mirdzēt un pārsteigt fotogrāfus un cits citu ar savu izskatu.

Arī balvu ieguvēji ieradās jaunos tērpos, tiesa gan, statuetes paņemot līdzi, lai varētu padižoties ar savām uzvaram.

Kā jau piedienas ballītē, vairums daiļā dzimuma viesu ieradās seksīgākās kleitās, nekā apmeklējot pašu ceremoniju, dažu dāmu augumi bija vairāk kaili nekā apģērbti.

Ceremonijas sarkanais paklājs mirdzēja no aktieru pārpilnības, bet ballītes foto zibšņi tika veltīti dziedātājiem, aktieriem un modeļiem, kuri bija aicināto viesu sarakstā.

«Oskara» balvu pasniegšanas ceremonija tika svinēta līdz pat rīta gaismai, kā jau pienākas īstā ballītē svinēt ilgi gaidītās uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu