Gustavo koncerttūri noslēgs Arēnā (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Gustavo rudenī dodas koncerttūrē "3", lai pirmoreiz klausītājiem atskaņotu dziesmas no jaunā albuma "Trešā elpa".

"Pirms diviem gadiem, kad koncertēju ar programmu "Čiki briki pa dzimteni", pirmoreiz mēģināju panākt, lai dzīvajā dziesmas skanētu tikpat labi kā ierakstā. Tas izdevās, tāpēc šobrīd kopā ar komandu kvalitātes latiņu ceļam vēl augstāk un tas būs gan dzirdams, gan redzams," saka Gustavo.

Uz katru no klubiem tiks vesta papildu skaņas un gaismas tehnika. Kopā ar Gustavo būs dzirdami trīs lielmeistari: Dj Monsta, virtuozais multimākslinieks Čižiks, kā arī dziesminieks El Mars. Savukārt tūres noslēguma lielkoncertā hiphoperis cer pulcināt visus albumā dzirdamos mūziķus un sola uzstāties kopā ar pavadošo sastāvu.

Programmā iekļautas dziesmas no vasaras sākumā iznākušā albuma "Trešā elpa", kā arī vairākas kompozīcijas no iepriekšējiem albumiem. Noslēguma koncertā Gustavo sola, ka daļa dziesmu skanēs ar dzīvo pavadījumu. Bez muzicēšanas Gustavo sagatavojis arī īpašus pārsteigumus.

Jāpiebilst, ka koncertu norises vietās būs nopērkams jaunais albums "Trešā elpa", kā arī īpaša dizaina T-krekli.

"Kāpēc tūres nosaukums ir "3"? Cilvēkiem bieži ir grūti atcerēties garus penterus, tāpēc tūri nosaucām maksimāli īsi," joko Gustavo.

Tūres ieskaņas koncerts jeb ģenerālmēģinājums notiks 10. septembrī Ropažu kultūras centrā. Nākamajā nedēļā, 18. septembrī, Gustavo dosies uz Liepāju - "Fire bar", 25. septembrī viņš uzstāsies Madonā, klubā "Smecere", savukārt 1. oktobrī mūziķis klausītājus priecēs Jelgavā klubā "Tonuss". Koncerts paredzēts arī Valmierā "Multiklubā", taču šis datums tiks precizēts tuvākajās dienās. Tūres noslēguma koncerts notiks 15. oktobrī "Arēnā Rīga".

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu