Kas saista Jeļenu Ušakovu un Intaru Busuli? (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

15.oktobra vakarā Pirmajā Baltijas muzikālajā kanālā Rīgas mēra bijusī mīļotā, mākslas galerijas un viena no kafejnīcas «Kafe Dali» īpašniecēm Jeļena Ušakova ir nolēmusi izmēģināt savas spējas raidījuma vadītājas ādā.

Jeļena Ušakova vadīs Latvijas versiju populārajam raidījumam «Latvijas balss», kurā tiks meklēti jaunie vokālie talanti.

Šī būs pirmā reize, kad sieviete iemēģinās sevi kā raidījuma vadītāju, bet, vadoties pēc tā, ka Ļena sociālajos tīklos dalās ar fotogrāfiju, kurā redzama vadītājas tēlā, viņai tas izdevās lieliski.

Pirmajā raidījumā vēl bez dalībniekiem viesosies Krievijas šova «Голос» dalībnieks, dziedātājs Intars Busulis, tādā veidā apvienojot Latvijas televīzijas šovu ar Krievijas šovu.

Mākslinieks stāstīs par savu pieredzi un izteiks sajūsmu, ka beidzot arī paša mājās ir šis pasaulē populārais šovs, kā arī izvēlēsies pirmo dalībnieku, kurš tiek nākamajā kārtā.

Foto: Instagram

Zināms, ka pirmajā raidījumā piedalīsies dziedātājs Dāvids Kalandija, kuru iepazinām, pateicoties viņa dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā kopā ar dziedātāju Samantu Tīnu.

Foto: Instagram

Pēc paziņošanas par šķiršanos no vīra Nila Ušakova Ļena ir burtiski uzplaukusi, palikusi sociāli aktīva un, izejot sabiedrībā, sieviete staro, reizēm šķiršanās nāk par labu.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu