Baumo, ka Lienes Greifānes vīrs ir narkotiku kontrabandists (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ketija Grūbe

4.oktobrī pārbaudot iespējamos vēlēšanu rezultātu pircējus, pie Līvāniem policija apturēja «BMW» markas automašīnu, kurā atrada nelegālas cigaretes, spirtu un baltu pulverīti, automašīna reģistrēta uz dziedātājas vīra vārda.

Kā informē izdevums «Kas Jauns», 12. Saeimas vēlēšanu dienā Līvānos apturēta dziedātājas Lienes Greifānes vīra Igora Greifāna automašīna, kurā atradušies divi jau iepriekš tiesāti vīrieši. Pārmeklējot automašīnu, policija uzgājusi 20 litrus šķīduma ar spirta smaku, kurš, domājams, ir kandža, 600 cigarešu bez akcīzes markām un četras paciņas ar baltu pulverīti.

Automašīnā esošie vīrieši tika aizturēti, un pret viņiem sākts kriminālprocess, lietā pavīd arī Igora Greifāna vārds, jo automašīna, ar kuru pārvadātas vielas, ir uz vīrieša vārda.

Igors izdevumam «kas Jauns» paziņojis, ka viņu ar šo lietu nekas nesaista, kā vien tas, ka viņš pazīst vienu no vīriešiem un otru zina pēc vārda.

Cilvēki vienmēr mēļojuši, ka pirms iepazīšanās ar Lieni Igors nav bijis tik pareizs, kāds pēkšņi kļuvis, vīrietim bijušas problēmas ar likuma ievērošanu, bet nu pēkšņi viņš kļuvis par paraugvīru un gādīgu tēvu savam dēlam Kristoferam.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu