Jaunais Indiana Džonss (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iepriekšējo trīs Indiana Džonsa filmu režisors Džordžs Lukass ir pārliecināts, ka ceturtā daļa būs labākā no visām.

Lukass un Stīvens Spīlbergs pagājušā gada beigās pabeidza jaunās filmas scenāriju. Tāpat kā visās trīs iepriekšējās filmās galvenajā lomā būs aktieris Harisons Fords (64).

Būs jau pagājuši 18 gadi kopš pēdējās triloģijas filmas. Pirmā Indianas Džonsa filma "Raiders of the Lost Ark" kinoteātros parādījās 1981. gadā. Sekoja "Temple of Doom" (1984), un trešā filma ar Šona Konerija piedalīšanos "Indiana Jones and the Last Crusade" uz ekrāniem parādījās 1989.gadā.

Džordžs Lukass (62) aģentūrai "Associated Press" atzina, ka scenārijs ir tapis 10 gadu laikā un filma noteikti būšot fantastiska. Cik zināms, Harisons Fords esot ieplānojis pats izpildīt visus akrobāta trikus. Tāpēc aktieris sācis aktīvi vingrot, lai uzlabotu savu fizisko formu gaidāmajai piedzīvojumu filmai.

Filmas pirmizrāde plānota 2008.gada 28.maijā. Indianas Džonsa triloģija pasaulē kopā ir nopelnījusi vairāk nekā 1,1 miljardu dolāru.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu