Bērnu filmu festivāls "Berimora kino" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skolēnu pavasara brīvdienu laikā no 2006.gada 18. līdz 26.martam Rīgas Kongresu nama Mazajā zālē norisināsies 5. Rīgas starptautiskais bērnu filmu festivāls "Berimora kino".

Festivāla patrons mopsis Berimors sarūpējis deviņas jaunas, aizraujošas filmas, kas tapušas pēdējo divu gadu laikā un Latvijā tiks rādītas pirmo reizi. Deviņu dienu garumā jums būs iespēja noskatīties filmas no Dānijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Nīderlandes, Vācijas, Igaunijas un Latvijas. Filmas stāstīs par draudzību, brīvlaiku, neticamām pārvērtībām un raibiem piedzīvojumiem. Berimors būs padomājis ne tikai par skolēniem, bet arī par saviem jaunākajiem kinoskatītājiem.

Kā allaž, festivālā darbosies Bērnu žūrija, kas noteiks labāko filmu un pasniegs balvu — "Lielo Berimora spilvenu". Festivāla laikā bērniem būs pieejama arī animācijas darbnīca, kurā darbosies pasniedzēji no Latvijas un Dānijas.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu lielo interesi par "Berimora kino", šogad festivāls tiek pagarināts par divām dienām. Arī filmu skaita ziņā tas pieaudzis līdz deviņām filmām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu