Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Greja nokrāsās» kailskatos Dakota izmantojusi dublieri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kā izrādās, daiļā aktrise Dakota Džonsone (Dakota Johnson) erotiskās filmas «Greja piecdesmit nokrāsas» filmēšanas procesā kailskatos izmantojusi dublieri, taču iemesls šādai rīcībai nav viņas kautrīgums.

Filmas operators Sīmuss Makgārvijs (Seamus McGarvey) intervijā «New York Times» atklāja šādu pikantu detaļu. Kādā no tuvplāniem, kur bija nepieciešams nofilmēt Dakotas daiļo pēcpusi, to nevarēja darīt dēļ 26 gadus vecās aktrises tetovējuma uz viena no dibenvaigiem. Tetovējums nepiestāvētu Dakotas atveidotās kautrīgās varones Anastasijas Stīlas personāžam.

«Mums bija dibena dubliere,» viņš atklāja. «Man bija tas prieks piedalīties kastingā, kur varēju izvēlēties piemērotu kailu sievietes pēcpusi.»

Zināms, ka filmas turpinājumu «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») šā gada pirmajā pusē uzņems Parīzē.

Varbūt scenārijā jāieraksta epizode, kurā Anastasija tiek pie tetovējuma uz dibena, lai uz ekrāna Dakota varētu izpausties pēc pilnas programmas?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu