Vatsone jaunajā «Colonia» rullītī nokļūst bīstamā kultā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daiļā britu aktrise Emma Vatsone (Emma Watson) nesen publicētajā jaunajā filmas «Colonia» reklāmas rullītī nokļuvusi bīstamā kultā, no kura, šķiet, nav iespējams izbēgt.

Vatsone filmā atveido aviokompānijas «Lufthansa» stjuarti Lenu, kas dodas meklēt savu bez vēsts pazudušo draugu Danielu, kuru atveido aktieris Daniels Brūms (Daniel Bruhl).

Filma balstīta uz patiesiem notikumiem, kas risinājušies septiņdesmito gadu Čīlē. Vatsones draugu nolaupījis Augusta Pinočeta slepenais dienests.

Emma Vatsone, kura savu popularitāti iemantoja, pateicoties Hermiones Grendžeres lomai filmu sērijā par burvju zēnu Hariju Poteru, Danielu atrod kādā dīvainā slēgtā kolonijā «Colonia Dignidad» Čīles dienvidos. Virspusēji tā ir kristīga labdarības organizācija, kuru vada priesteris Pols Šafers (Michael Nyqvist), taču patiesībā tā ir vieta, no kurienes vēl nav izbēdzis neviens.

Lena nolemj pievienoties šim kultam, lai atrastu Danielu.

Jaunajā rullītī redzami kadri, kuros Daniels tiek spīdzināts, kā arī kadri, kuros abi mīlnieki cenšas aizbēgt.

Filmas režisors ir Florians Galenbergers (Florian Gallenberger).

Uz lielajiem ekrāniem filma nonāks 15. aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu