Producents un dziedātājs Rasels laiž klajā jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis un producents Rasels (Rassell, īstajā vārdā Ruslans Kuksinovičs) sadarbībā ar «MicRec» digitālā formātā izdod savu jauno studijas albumu «Esi kustībā». Albumā dzied Rasela ilggadējā skatuves partnere Sabīne Berezina, kā arī jaunais projekta dalībnieks - dziedātājs Edvards Grieze.

Albumā apkopota 21 dziesma, kas tapusi pēc iepriekšējā Rasela un Sabīnes Berezinas kopīgā albuma «Dzīvo brīvi», kas klajā nāca 2012. gada septembrī. Jaunajā albumā var atrast jau publikai labi zināmus singlus, no kuriem daudziem ir izveidoti arī videoklipi, piemēram, albuma tituldziesma «Esi kustībā», «Ja vien esi tu», «Viss bumbās», «Pretī nākam tev», «Tava pasaule» un citas, kā arī jaunas un vēl nedzirdētas kompozīcijas.

Visu dziesmu autors un producents ir pats Rasels. Dziesmas ierakstītas viņa mājas ierakstu studijā no 2013. gada līdz 2015. gadam. Arī dziesmu tekstu autors lielākoties ir viņš, taču dažus tekstus līdzēja sarakstīt Edvards Grieze un citi. Māsteringu veica Jānis Kalve «Labo ierakstu studijā». Albuma dizainu veidoja pats Rasels, bet mākslinieku fotogrāfijas uzņēma Kristaps Čimbars «8 Studios» fotostudijā.

Albums digitāli būs pieejams lielākajos mūzikas straumēšanas servisos - iTunes, Spotify, Apple Music, Amazon, Deezer, Google Play, Doremi.lv u.c.

Jau no šodienas, 17. februāra, albums pieejams Rasela lapā interneta vietnē Bandcamp:

Līdztekus jaunajam albumam klajā nāk arī jaunākā singla «Ziema» videoklips, kura režisors un videomontāžas autors ir Rasels, savukārt operatora darbs tika uzticēts Kasparam Kambaram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu