Samanta Tīna ar milzīgiem panākumiem startē Lietuvas muzikālajā šovā (47)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārā pašmāju dziedātāja Samanta Tīna ir izlēmusi iekarot Lietuvas mūzikas tirgu un, lai to panāktu, piedalās Lietuvas populārākajā talantu šovā «Lietuvos Balsas», dziedātāja ir pārvarējusi pirmo kārtu un veiksmīgi strādā pie nākamās kārtas priekšnesuma.

Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Samanta Tīna stāsta, ka pirmajai kārtai var izvēlēties dziesmas no saraksta, kuras piedāvā pats šovs. Nedrīkst mainīt ne dziesmas stilu, ne žanru, drīkst tikai piemeklēt atbilstošu tonalitāti. Tīnas Tērneres dziesma «I wanna dance with somebody» Samantai nebija sveša, tāpēc mūziķe zināja, ka nekļūdīsies.

«Izvēlējos būt vokālā pedagoga Merūna Vitulska cilvēku grupā, jo viņš bija vienīgais, kurš mani neslavēja, bet uzķēra, pat ja uzstāšanās nebija uz visiem 100%! Viņa teksts: «Man būtu interesanti redzēt, ko no tevis var dabūt ārā!» atgādināja man Nika Matvejeva teikto kādreiz! Tāpēc arī mana izvēle bija par labu viņam,» savu izvēli skaidro Samanta.

Foto: Publicitātes foto

Mūziķe stāsta, ka konkursa līmenis ir ļoti augsts, bet viņai bija grūti saprast un pieņemt haotisko darbu. Piemēram, ja filmēšana sākas septiņos vakarā, tad filmēšanas vietā bija jāatrodas jau astoņos no rīta ar tērpu, grimu un frizūru. Turklāt, kurš pēc kārtas uzstāsies, netika izpausts.

«Man ir daudz ko teikt un gribas arī Latvijas vārdu iznest Baltijā, un kāpēc nesākt ar Lietuvu? Nē, nebūt nejūtos tur nevietā, pat ja tas ir iesācēju šovs un es uz skatuves esmu jau kādu laiku! Ja ir mērķis, visas grūtības ir sīkums,» tā Samanta.

Samanta Tīna jau ir iemācījusies pāris frāzes lietuviešu valodā, un viņas komandas biedri, pārējie dalībnieki, organizatori un viņas komandas galva ir ļoti pretimnākoši un atsaucīgi. Dziedātāja ātri mācās, jo ir pārliecināta, ka būs jādzied arī lietuviešu valodā.

Foto: Publicitātes foto

«Ierodoties uz konkursu, protams, man bija bail un biju pilna stresa. Nepazinu tur nevienu un neviens nezināja arī mani, esmu konkursā vienīgā dalībniece, kura nav lietuviete. Tāpēc arī rezultāts varēja būt visāds, neatkarīgi no snieguma,» skaidro Samanta.

Dienas šovā ir dažādas, reizēm ir jānobrauc viss garais ceļš no Rīgas uz Viļņu, lai pateiktu pāris teikumus, reizēm jādodas uz mēģinājumu vai tāpēc, lai satiktu komandas galvu. Katru reizi, esot Lietuvā, Samanta pārliecinās, ka viņas izvēle pievienoties Vitulska komandai bijusi pareizā.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu