«MicRec» 20 gadu jubileju svinēs, organizējot jauno izpildītāju konkursu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ierakstu kompānija «MicRec» 20 gadu jubileju svinēs, organizējot jauno izpildītāju konkursu «SuperMikrofons», kas notiks šī gada aprīlī un maijā Liepājā, Madonā, Ventspilī, Valmierā, Cēsīs, Rēzeknē un Jelgavā, informēja SIA «MicRec PM» pārstāve Gunita Krastiņa.

Kompānija «Mikrofona ieraksti» jeb vienkārši «MicRec» ir dibināta 1996. gada 17. aprīlī un šogad svinēs savu 20. gadadienu. Šo gadu laikā izdoti 600 dažādu izpildītāju albumi un izlases, kā arī notikusi aktīva sadarbība ar lieliskiem māksliniekiem, starp kuriem minami Raimonds Pauls, «Prāta vētra», «Līvi», Laima Vaikule, «Tumsa», «Credo», Uldis Marhilevičs, Igo, Olga Rajecka, «Musiqq», «Bet bet», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Linga», «Pērkons», Ivo Fomins, Aija Andrejeva, Pits Andersons, Lauris Reiniks, BTH, «Labvēlīgais tips», «Rebel», «Zodiaks», Normunds Rutulis un citi.

Kā uzsver Krastiņa, kompānija ir meklējusi un attīstījusi jaunus vārdus Latvijas mūzikā, devusi iespēju izdot ierakstus dažāda žanra iepriekš vēl nezināmiem māksliniekiem, tāpēc arī savu jubilejas gadu «MicRec» svinēs ar jauna izpildītāju konkursa un koncerta «SuperMikrofons» izrādēm dažādās Latvijas pilsētās. Balsošanā par labāko dalībnieku piedalīsies arī koncerta apmeklētāji. Taču tas nebūšot tikai konkurss, jo pasākumu bagātinās žūrijas dalībnieku priekšnesumi, kā arī īpaši vakara viesi katrā pilsētā.

Konkursa «SuperMikrofons» uzvarētājs iegūs tiesības piepiedalīties «MicRec» jubilejas lielkoncertā «20 gadi latviešu mūzikā», kas notiks «Arēnā Rīga» 9. novembrī, un papildu iespēju noslēgt vienas dziesmas ieraksta un promocijas līgumu 1000 eiro vērtībā.

Konkursu vadīs Reiniks. «Tu nekad nevari zināt, kurš tevi kurā brīdī pamanīs. Mēs ļoti daudzi esam sākuši savu ceļu ar konkursiem, festivāliem vai talantu šoviem. Ir jāizmanto iespēja, ka talantu meklētāji brauc pie tevis, nevis tev kaut kur ir jābrauc. Tā ir lieliska iespēja. Es ļoti aicinu atsaukties jaunos talantus, puišus, meitenes un grupas. Es tiešām sagaidu redzēt talantīgus cilvēkus ar degsmi un skatuves mīlestību. Varbūt šī būs jūsu laimīgā biļete, lai ienāktu Latvijas mūzikas pasaulē,» saka Reiniks.

Žūrijā darbosies savas jomas profesionāļi - Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Guntars Račs, Elita Mīlgrāve un citi.

Pieteikties konkursam var līdz 15. martam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu