Labdarības akcijā «No sirds uz sirdi» saziedoti 5446 eiro

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

11.-14. februārī norisinājās labdarības akcija «No sirds uz sirdi», kur visi savāktie līdzekļi tika ziedoti Bērnu slimnīcai - projektam «Atelpas brīdis». Akciju, kā jau ierasts, atbalstīja daudz,i gan iepērkoties tirdziņā, gan piedaloties īpašā izsolē.

Labdarības akcija «No sirds uz sirdi» norit jau vairāk nekā trīs gadus, un vienmēr tiek vākti līdzekļi dažādiem Bērnu slimnīcas projektiem.

Pirmās divas dienas norisinās labdarības tirdziņš. Šoreiz tas notika lielveikalā «Rīga Plaza», kas akcijas stendiem ierādīja ļoti nepiemērotu vietu, - lai apmeklētu tirdziņu, cilvēkiem nācās gandrīz vai ar karti meklēt labdarības stendus, tāpat veikals pa skaļruni aizliedza pieminēt, ka viņu telpās vispār notiek šāda akcija.

Par laimi, nekas no tā netraucēja akcijas rīkotājiem trijās dienās iegūt 3556,79 eiro, kuriem var pieskaitīt salduma tirdziņa ienākumus – 350 eiro, kā arī izsoles līdzekļus – 1355 eiro un 14. februāra lekcijas laikā iegūto naudu – 185 eiro.

Par spīti 14. februāra lekcijai, par akcijas «Sirds uz sirdi» noslēgumu tiek uzskatīts 13. februāris un īpašā izsole, kuru, kā jau katru gadu, paspilgtina koncerts.

Izsolē viesiem bija iespēja iegādāties dažādas lietas, kuras tajā pieteikuši sabiedrībā zināmi cilvēki, tādi kā radio geiša Ieva Adamss un aktrise, rotu dizainere Agnese Zeltiņa.

Kāroto mantu iegūst vairāksolītājs, kurš skaidru naudu uzreiz pēc uzvaras var apmainīt pret iegūto lietu.

Izsoles starplaikos uz skatuves kāpa dziedātāja Kamilla, kura prezentēja jaunu dziesmu, duets Alelss Silvērs un Liera Štein, dziedātāja Natālija Tumševica un citi.

Vakara vadītāju lomās iejutās televīzijas seja Jeļena Gricuka, dejotājs Deniss Tumakovs, kā arī pasākuma dvēsele, tā rīkotāja, Jeļena Tonova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu