Ko Holivudas zvaigznes dāvina savām otrajām pusītēm Valentīndienā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Pašu rokām radītas dāvanas Holivudā nav pieņemts dāvināt - jo greznāks žests, jo lieliskāka dāvana un vairāk mīlestības.

Džastins Bībers – 2 000 dolāru

Divus tūkstošus dolāru dziedātājs iztērējis pirms pāris gadiem, pasniedzot dāvanu savai tā laika mīļotajai sievietei - dziedātājai Selēnai Gomesai. Bībers māksliniecei uzdāvinājis ziedu pušķi.

Čennings Tatums – 5 000 dolāru

Aktieris Čennings Tatums filmās tēlo sieviešu siržu lauzējus, bet dzīvē ir laimīgi precējies un kā sievieti redz tikai savu sievu - aktrisi Džennu Devanu. Tatums sievai ne tikai Valentīna dienā, bet bieži vien arī ikdienā rada svētkus un dāvina zīmola «Neil Lane» rotaslietas.

Andželīna Džolija – 18 000 dolāru

2010. gadā aktrise Andželīna Džolija savam vīram - aktierim Bredam Pitam uzdāvināja īpašu, netipisku dāvanu. Pits dāvanā saņēma 200 gadus vecu olīvu koku, kurš tika iestādīts Francijā.

Jay-Z – 24 000 dolāru

2009. gadā reperis Jay-Z sievai - dziedātājai Bejonsē Valentīndienā uzdāvināja mobilo telefonu ar platīna korpusu. Par spīti tam, ka viens no bagātākajiem šovbiznesa pāriem var atļauties viens otram dāvināt visu, ko vēlas, reperis izvēlējās praktisku dāvanu.

Džordžs Klūnijs – 40 000 dolāru

Pirms apprecēšanās ar Amalu Džordžs Klūnijs mīlēja bieži parādīties sabiedrībā ar citām sievietēm un visādi tās iepriecināja, dāvinot dārgas dāvanas. 2008. gadā viņa meitene Sāra Larsona dāvanā saņēma villu.

Kortnija Koksa – 45 000 dolāru

Aktieri Kortnija Koksa un Deivids Ārkets bija precējušies vienpadsmit gadus. Pēdējā kopā pavadītajā Valentīndienā aktrise vīram uzdāvināja no koka veidotu karuseļu zirdziņu, kurš ir vairākus simtus gadu vecs.

Deivids Bekhems – 8 miljoni dolāru

Futbola zvaigzne var lepoties ar dārgāko zināmo dāvanu, kādu zvaigzne uzdāvinājusi Valentīndienā. Deivids sievai uzdāvinājis zīmola «Bulgari» rotaslietu, kas maksājusi astoņus miljonus, kā nekā pasaulē tāda atrodama tikai viena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu