Nedēļas nogalē tiks atvērtas atsevišķas slēpošanas trases

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šajā nedēļas nogalē apmeklētājiem tiks atvērtas atsevišķas slēpošanas trases, pastāstīja aptaujātie slēpošanas trašu pārstāvji.

Siguldas novada domes Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītājas vietnieces pienākumu izpildītāja Ginta Zīverte aģentūrai BNS pavēstīja Siguldas slēpošanas trases nedēļas nogalē turpinās darbu un ir gatavas uzņemt slēpotājus.

Siguldas sporta un aktīvās atpūtas centrā būs pieejama distanču slēpošanas trase. Tāpat ziemas sezona turpinās arī «Kaķīškalnā»– brīvdienās būs atvērts trases lielais un mazais kalns. Savukārt Reiņa trasē ir pieejams mazais un lielais kalns un Kordes trasē - mazais kalns.

Arī slēpošanas un atpūtas kompleksa «Ozolkalns» valdes locekle Līga Rokpelne sacīja, ka nedēļas nogalē kalns turpinās strādāt un atvērtas būs visas trases.

Slēpošanas kompleksa «Žagarkalns» «Facebook» lapā rakstīts, ka nedēļas nogalē būs atvērtas divas trases. «Jau tagad ir skaidrs, ka lielākā daļa no trasēm nav izturējušas atkusni. Priecājamies, ka mums izdosies atvērt vairākas trases. (..) Šobrīd, cenšoties saglābt, kas ir glābjams, ir skaidrs, ka varēsim noteikti atvērt divas galvenās trases (»Cīruļkalns-2» un «Ofisa trase«), kā arī vienu mācību kalnu. Lai glābtu trases, mums nācās nolīdzināt snovparku, bet ceram rītdien uzstādīt slaidu līniju, bet tas būs atkarīgs no tā, cik bieza sniega sega būs palikusi uz šīm trasēm,» teikts paziņojumā.

Aģentūra BNS jau rakstīja, ka nepieciešamas vismaz divas diennaktis ar salu, ne mazāku par -4 grādiem, lai trases varētu sagatavot slēpošanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu