Parisa Džeksone paziņo, ka apmeklē anonīmo alkoholiķu sanāksmes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone gadu iesākusi ar divām ziņām: viņa izšķīrusies no sava puiša, ar kuru gatavojās precēties, kā arī atklājusi faktu, ka apmeklē anonīmo alkoholiķu sanāksmes.

Informāciju par anonīmo alkoholiķu sanāksmēm paziņoja pati Parisa kādā no portāla «Instagram» ierakstītajiem komentāriem.

Jauniete visu dienu atbildējusi uz komentāriem, gan labajiem, gan sliktajiem, un beigu beigās nokaitināta pateikusi, ka viņai ir būtiskākas lietas, ko darīt, piemēram, došanās uz anonīmo alkoholiķu sanāksmi.

Septiņpadsmit gadus vecā meitene atklājusi, ka sanāksmes palīdz turēties pretī vēlmei iedzert, kuru turpretī rosina neveiksmes un cilvēku attieksme pret viņu.

Parisa arī pateicās par labajiem vārdiem, bet piebilda, ka necieš, ka cilvēki no viņas ko gaida, jo viņa pati neko negaida.

Aprīlī Parisa sasniegs astoņpadsmit gadu vecumu un beidzot varēs brīvi uzelpot. Viņai būs viss, ko viņa vēlas, – nauda un brīvība.

Maikla Džeksona atvase plāno dzimšanas dienā izvākties no vecmāmiņas mājas un dzīvot, kā sirds kāro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu