Foto: Dziedātāja Diāna Pīrāgs Taizemē atpūšas un atgriežas ar Holivudas vērtu smaidu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dziedātāja Diāna Pīrāgs divas nedēļas pavadīja Taizemē, kur bija devusies ne tikai atpūsties, bet arī apmeklēt zobārstniecības klīniku, kur desmit dienu laikā tika pie Holivudas vērta smaida.

Ja vairums Latvijā zināmo personu dodas uz citām valstīm, lai atpūstos, tad dziedātāja Diāna Pīrāgs uz Taizemi devās galvenokārt tāpēc, lai iegūtu žilbinošu smaidu.

Māksliniece savā portāla «Facebook» kontā paziņojusi, ka šajā valstī ir labas klīnikas un pakalpojumi nav tik dārgi kā citur, - beigu beigās, redzot rezultātu, ir skaidrs, ka šoreiz lētāka cena atmaksājusies!

Foto: Facebook

Ārpus zobārstniecības klīnikā pavadītā laika Diāna baudīja Taizemes pludmales - sauļojās, peldējās vai vienkārši pastaigājās, vērojot dabas skatus.

Viņa arī nogaršoja dažādus nacionālos ēdienus, kokteiļus, palutinot savas garšas kārpiņas ar eksotiskiem ēdieniem.

Māksliniece apmeklēja vietu, kur tika uzņemta slavenā filma «Pludmale», diemžēl Leonardo di Kaprio nav izdevies sastapt.

Diāna apmeklēja arī slaveno «Tiger Kingdom» parku, kurā ir iespēja paglaudīt, atrasties līdzās un apskatīt tīģerus, kuri staigā paši savā vaļā. Dziedātāja nenoliedz, ka sākumā baidījusies, bet vēlāk izdevies atslābināties un izbaudīt tīģeru klātbūtni. Māksliniece izmantoja iespēju ar pāris no tiem nofotografēties. No kadra neizmuka arī zilonis, kura mugurā dziedātāja devās izjādē.

Kas gan par braucienu uz Taizemi bez transvestītu šova apmeklējuma! Pīrāgs apmeklēja transvestītu kabarē un bija sajūsmā par redzēto, un savā portāla «Facebook» kontā nebeidza slavēt mākslinieku tērpus, aktieru meistarību un dziedātprasmi.

Nu dziedātāja atgriezusies mājās un ir pilnībā apmierināta ar braucienu, jo izdevās piepildīt sapni – tikt pie žilbinoša smaida.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu