Jansone: Dziedāt Ūdrīša dziesmas ir labākais, ko varam darīt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Dziedāt Rolanda Ūdra dziesmas - tas ir labākais, ko varam darīt,» sarunā ar izdevumu «Kas Jauns» saka bērnu un jauniešu studijas «Kukaiņi» vadītāja Baiba Jansone, kura kopā ar meiteņu popgrupu «Kukaiņi» un Ūdri pagājušogad laida klajā jaunu Ūdra oriģināldziesmu albumu «Brīvs kā putns». Bija iecerēti arī kopīgi koncerti, taču Jansone šaubījusies, vai pēc traģiskā negadījuma, kad Ūdris pēc avārijas 17. janvārī nokļuva Gaiļezera intensīvās terapijas nodaļā un bezsamaņā atrodas jau ilgāk nekā trīs nedēļas, būtu ētiski uzstāties.

Tomēr turpināt koncertus viņu iedrošinājusi Ūdra sieva, bijusī aktrise Ilona Balode, kura teikusi, ka «ar uzvaras karogu jāiet tālāk, mums noteikti jādzied, jo tikai ar dziesmām varam Ūdrim palīdzēt».

Kā stāsta Jansone, pirmajam «Kukaiņu» koncertam kopā ar Ūdri bija jānotiek jau 13. februārī Salacgrīvā, bet Ventspilī Ūdrītis bija iecerējis piesaistīt savas grupas «The Hobos» mūziķus.

Visas ansambļa septiņas meitenes gatavas uzstāties un Ūdra dziesmu izpildīšanu uzskata par savu misiju - lai mūziķis ātrāk atlabtu.

Jansone atklāj, ka gaidāmais koncerts tiks ierakstīts un vēlāk atskaņots Ūdrim. «Domāju, sliktāk no tā nekļūs. Lai cik nopietnas ir mediķu prognozes, vienmēr pastāv brīnums,» viņa uzskata.

Albumā «Brīvs kā putns» apkopotas 13 kompozīcijas, no kurām «Tenteru tenteri» un «Dzimšanas diena» jau nodotas vērtējumam Latvijas radiostacijām.

Atgādinām, ka Valsts policijā jau atsaukušies vairāki liecinieki, kuru sniegtā informācija ir noderīga un palīdz izmeklēšanā par ceļu satiksmes negadījumu, kurā Rolands Balodis-Ūdris guva smagas traumas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu