Šovakar pirmais Eirovīzijas pusfināls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar Latvijas Televīzijas 1.kanālā plkst.21.25 notiks pirmā konkursa «Supernova 2016» tiešraide, kurā desmit dalībnieki sāks cīņu par dalību starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, informēja Latvijas Televīzijas komunikācijas speciāliste Digna Škapare.

Katram no desmit izpildītājiem būs dotas tikai trīs minūtes, lai pārliecinātu žūriju un skatītājus, ka ir pelnījuši tikt nākamajās konkursa kārtās un ar Latvijas vārdu startēt uz starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuves Stokholmā.

Konkursa dalībniekus vērtēs skatītāji un žūrija, kurā darbosies Guntars Račs, Ieva Kerēvica, Kaspars Roga un Intars Busulis. Pirmās divas vietas tiks piešķirtas skatītāju favorītiem, trešā un ceturtā - spēcīgākajiem žūrijas vērtējumā. Ja skatītāju un žūrijas vērtējums par pirmajām divām vietām sakritīs, tad pusfinālā iekļūs nākamie divi izpildītāji no žūrijas saraksta. Skatītāju balsojumu veidos telefonbalsojums un internetbalsojums. No viena tālruņa numura varēs balsot ne vairāk kā piecas reizes.

Savukārt, lai nobalsotu par savu favorītu internetā, būs jādodas uz «Supernovas» mājaslapu un jāreģistrējas ar kādu no sociālo tīklu kontiem, un no katra konta varēs nobalsot vienu reizi.

Kā pirmos konkursā «Supernova 2016» varēs iepazīt dziedātāju Paulu Dukuri, kura izpildīs dziesmu «Look In The Mirror», grupu «ElektroFolk», kas izpildīs dziesmu «Miracle Drums», dziedātāju Rūtu Dūdumu, kura izpildīs dziesmu «Being A Friend», dziedātāju Ivo Grīsniņu-Grīsli, kurš uzstāsies ar dziesmu «We Are The Light», un dziedātāju Sabīni Berezinu, kura izpildīs dziesmu «My Inspiration».

Tāpat pirmajā desmitniekā uzstāsies Edvards Grieze, kurš izpildīs dziesmu «New Day», dziedātāja Marta Grigale, kura uzstāsies ar dziesmu «Choices», apvienība «Catalepsia», kas izpildīs dziesmu «Damnation», dziedātāja Samanta Tīna, kura uzstāsies ar dziesmu «We Live For Love», un dziedātājs Justs Sirmais, kurš uzstāsies ar dziesmu «Heartbeat».

«Supernovas 2016» pusfināls notiks 21. februārī, un tajā uz skatuves satiksies četri uzvarētāji no abām atlases tiešraidēm, kopā astoņi dalībnieki, no kuriem skatītāji un žūrija pusi atsijās, un 28.februārī notiks «Supernovas 2016» fināls, kurā no četriem pārliecinošākajiem konkursantiem tiks izvēlēts Latvijas pārstāvis starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam. Finālā uzvarētāju noteiks tikai skatītāju balsojums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu