Paziņoti 20 izpildītāji, kuri sacentīsies par ceļazīmi uz «Eirovīziju»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Kļuvuši zināmi 20 mākslinieki, kuri, piedaloties Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu autoru un izpildītāju konkursā «Supernova 2016», sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju pavasarī Zviedrijā notiekošajā starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija».

Kā informēja LTV komunikācijas speciāliste Digna Škapare, pirmie desmit dalībnieki uz konkursa «Supernova 2016» skatuves kāps jau 7. februāra vakarā, kad LTV 1. kanāla (LTV1) tiešraidē žūrijas un skatītāju vērtējums noteiks, kuri četri iekļūs konkursa pusfinālā, bet kuriem konkurss būs beidzies. Otri desmit izpildītāji par žūrijas un skatītāju simpātijām un vietu pusfinālā cīnīsies 14. februārī. Žūrijā būs Guntars Račs, Kaspars Roga, Ieva Kerēvica un Intars Busulis.

7. februārī par iekļūšanu konkursa «Supernova» pusfinālā sacentīsies Paula Dukure ar dziesmu «Look In The Mirror», muzikālā apvienība «ElektroFolk» ar dziesmu «Miracle Drums», Rūta Dūduma ar dziesmu «Being A Friend», Ivo Grīsniņš-Grīslis ar dziesmu «We Are The Light», Sabīne Berezina ar dziesmu «My Inspiration», Edvards Grieze ar dziesmu «New Day», Marta Grigale ar dziesmu «Choices», metālmūzikas grupa «Catalepsia» ar dziesmu «Damnation», Samanta Tīna ar dziesmu «The Love Is Forever» un mākslinieks Justs ar dziesmu «Heartbeat».

Savukārt 14. februārī par iekļūšanu konkursa «Supernova» pusfinālā sacentīsies Madara Grēgere ar dziesmu «You And I», grupa «Crow Mother» ar dziesmu «Demons», Samanta Tīna ar dziesmu «We Live For Love», Markus Riva ar dziesmu «I Can», grupa «MyRadiantU» ar dziesmu «We Will Be Stars», Mārtiņš Ruskis ar dziesmu «Still Holding Stars», duets «DVINES» ar dziesmu «Set It On Fire», Marta Ritova ar dziesmu «Not From This World», Miks Dukurs ar dziesmu «Paradise» un Iluta Alsberga ar dziesmu «On Hold».

21. februārī astoņi pusfinālisti cīnīsies par četrām vietām konkursa «Supernova 2016» finālā. Savukārt fināls notiks 28.februāra vakarā, kad tikai un vienīgi skatītāju balsojums noteiks, kurš kļūs par konkursa «Supernova 2016» uzvarētāju un iegūs tiesības pārstāvēt Latviju pavasarī Stokholmā notiekošajā starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija».

No 1. februāra visas 20 konkursa «Supernova 2016» dziesmas regulāri tiks atskaņotas radio «Pieci.lv» ēterā, kā arī visas vienuviet būs noklausāmas mūzikas straumēšanas vietnē «Soundcloud». Visas konkursa «Supernova» kārtas tiešraidē būs skatāmas ne tikai LTV1 ēterā, bet HD kvalitātē arī interneta vietnē «replay.lv» un konkursa mājaslapā «supernova.lsm.lv». Televīzijas tiešraižu vadītāji būs Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu