Ūdrīša veselības stāvoklis nav mainījies. Bezsamaņā jau 12. dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felīcija Vērzemniece

Pašmāju grupas «The Hobos» solists Rolands Ūdris (40), kurš 17. janvārī Artilērijas ielā posmā starp Aleksandra Čaka ielu un Krāsotāju ielu cietis autoavārijā, joprojām smagā stāvoklī atrodas Gaiļezera intensīvās terapijas nodaļā. Kā TVNET šodien pavēstīja mūziķa sieva Ilona Balode, situācija nav būtiski mainījusies uz labo pusi. «Šobrīd bez pārmaiņām. Turpinām gaidīt, lai Rolands pamostos,» viņa komentē.

Nesenākās ziņas par Ūdra stāvokli saņēmām 23. janvārī. Arī tobrīd mūziķa veselības stāvoklis bija nemainīgs. «Nav kļuvis ne labāk, ne sliktāk,» savā «Facebook» profilā rakstīja mūziķa sieva, dziedātāja un aktrise Balode.

TVNET izdevās noskaidrot arī to, ka mūziķa traumas, īpaši galvas, ir tiešām ļoti nopietnas.

Novēlam izturību un izveseļošanos!

Jau ziņots, ka Ūdris cietis ceļu satiksmes negadījumā, viņu notriekusi mašīna, kā rezultātā gūtas ļoti smagas un dzīvībai bīstamas ķermeņa traumas.

Mūziķis un dzejnieks Rolands Ūdris dzimis 1975. gada 18. maijā. Bijis līderis grupās «The Hobos», «UK», «Maš Maš». Kopš 2010. gada arī muzicē duetā «Ūdris & Balode».

Pagājušā gada septembrī «The Hobos» sniedza koncertu koncertzālē «Palladium», bet 16. decembrī Ūdrim un viņa sievai, aktrisei un rakstniecei Ilonai Balodei piedzima dēls Bārts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu