«The Hobos» solists Rolands Ūdris kritiskā stāvoklī slimnīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pašmāju grupas «The Hobos» solists Rolands Ūdris (40) cietis autoavārijā un šobrīd smagā stāvoklī atrodas Gaiļezera intensīvās terapijas nodaļā. Pie samaņas viņš nav nācis jau piecas dienas, sociālajā vietnē «Facebook» vēsta mūziķa sieva Ilona Balode.

Tiesa, vēl pa dienu sazinoties ar Ūdra sievu, aktrisi un rakstnieci Balodi, šī informācija tika noliegta. «Ūdrim viss kārtībā. Asinis nav vajadzīgas,» viņa komentēja TVNET. Šobrīd viņa mediju maldināšanu pamato šādi: «Šobrīd man nav ne mazākās vēlmes ļaut anonīmiem komentējošam ļaunumam nozākāt manu mīļoto cilvēku.»

«Ūdris šobrīd ir smagā stāvoklī slimnīcā. Viņš nav nācis pie samaņas jau piekto dienu. Viņa veselības stāvoklis šobrīd ir nemainīgs - nav kļuvis ne labāk, ne sliktāk,» 23. janvāra vakarā vietnē «Facebook» vēsta Balode. Mūziķa sieva ziņo, ka Ūdris cietis nelaimes gadījumā - viņu notriekusi automašīna, kā rezultātā gūtas ļoti smagas un dzīvībai bīstamas ķermeņa traumas.

 
Manam Draugam Ūdrim ir notikusi liela nelaime. Viņu notrieca auto un šoferis aizbēga. Un pirms mēneša viņš kļuva par Tē...Posted by Artuss Kaimins on Friday, January 22, 2016

Asinis mūziķim ir pārlietas un šobrīd ir pietiekami, taču,

ja kāds ļoti vēlas viņu atbalstīt un izdarīt ko labu, Balode ziņo, ka var doties uz kādu no donoru centriem un nodot asinis,

norādot, ka tās paredzētas Rolandam Ūdrim-Balodim, kurš atrodas Gaiļezera reanimācijā.

Grupas «The Hobos»

solista sieva lūdz cilvēkus šādā brīdī nerunāt sliktu, bet gan palīdzēt, sūtot Ūdrim labas domas.
 
Publisks zinojums tiem, kam ļoti interesē, kas notiek cilvēku privātajā zonā ( t.i. žurnāliem "Vakara Ziņas", "Privātā...Posted by Ilona Balode on Friday, January 22, 2016

Mūziķis un dzejnieks Rolands Ūdris dzimis 1975. gada 18. maijā. Bijis līderis grupās «The Hobos», «UK», «Maš Maš». Kopš 2010. gada arī muzicē duetā «Ūdris & Balode».

Pagājušā gada septembrī «The Hobos» sniedza koncertu koncertzālē «Palladium», bet

16. decembrī Ūdrim un viņa sievai, aktrisei un rakstniecei Ilonai Balodei piedzima dēls Bārts.

Novēlam Rolandam Ūdrim ātru izveseļošanos!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu