«Bandmaster» publicē savu pirmo videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Elektroniskās mūzikas projekts «Bandmaster» izveidojis savai dziesmai «Us» videoklipu, kas ir pirmais muzikālās apvienības dziesmas video materiāls, informē «Bandmaster» pārstāve Alise Pabērza. Dziesmas «Us» videoklipā izmantoti video kadri no pagājušajā rudenī iznākušās filmas «Rīgas kungi», kas ir Adriānas Rozes veidotais stāsts par Rīgas velokurjeriem un viņu ikdienas piedzīvojumiem galvaspilsētas ielās.

Videoklips nav vienīgais mūzikas projekta «Bandmaster» un filmas autoru kopdarbs, jo «Rīgas kungi» skaņu celiņā ir arī iekļauts instrumentāls fragments no kompozīcijas «Us».

Grupas vokāliste Zelma Jēgere, kura zināma skatuves vārdu «Viņa», klāstīja, ka dziesmas «Us» galvenā doma ir par virzību. «Ir daudz cilvēku, kas virzās uz saviem mērķiem un ir tādi, kas tos mēģina apturēt un likt viņiem šķēršļus. Tomēr stiprus, mērķtiecīgus cilvēkus neviens nespēs apturēt,» pauda dziedātāja.

Kompozīcija «Us» ir iekļauta arī «Dirty Deal Audio» izdotajā Latvijas elektroniskās mūzikas izlasē «DDA\VA IV», kur tā ir iekļauta kā viena no 19 pagājušajā gadā izdotajiem skaņdarbiem.

Grupa «Bandmaster» Latvijas mūzikas lauciņā sevi pieteica 2014. gada izskaņā, apvienojoties elektroniskās mūzikas producentiem dīdžejam «Rudd» un Andim Ansonam, kā arī Latvijas hiphopa mūzikas daiļā dzimuma pārstāvei, reperei «Viņa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu